Sâmbăta care tocmai a trecut a fost o zi specială pentru toți fanii muzicii drum and bass din București, dar și din țară. Duo-ul austriac Camo & Krooked a urcat pe scena Arenelor Romane pentru a patra oară, în cadrul petrecerilor Arena dnb. A fost primul eveniment din acest an, unul foarte reușit, acest lucru văzându-se din numărul mare de participanți și din energia acestora, care a fost întreținută cu brio de cei ce au urcat la pupitru și de MC. A fost un succes total, muzica a fost la înălțime, acoperindu-se un spectru vast de subgenuri dnb. Am observat și mici schimbări ale organizatorilor, petrecerile incep în 2016 alături de niște noi prieteni care îi ajută în realizarea evenimentelor: Red Bull.

Petrecerea a început cu Tudor G la pupitru, un tânăr debutant pe scena Arena dnb, din Iași. Acesta a avut un set special pregătit de warm-up, un set menit să transmită vibe-urile necesare publicului la un astfel de eveniment, care ne-a plăcut foarte mult. De la orele 00:00, pe scenă au urcat legendarii Dj Snow și MC Agent, artiști consacrați ai scenei românești de drum and bass. Setul lui Snow a fost brăzdat cu piese din categoria ”dancefloor killah”, cum ar fi ”Take You Higher” a lui Wilkinson, iar împreună cu MC Agent, au ridicat atmosfera la cote uriașe pentru ceea ce avea să urmeze și anume headlinerii serii: Camo & Krooked, acompaniați de MC Youthstar. Cei doi au fost invitați pentru a patra oară la Arena dnb și au oferit pentru a patra oară un show demn de numele pe care îl poartă, un nume respectat în întreaga comunitate, care a redefinit drum and bass-ul austriac, european și chiar mondial.

Am auzit piese deja arhicunoscute ale celor doi, ca remixul piesei ”Numbers” și ”Loving You Is Easy”, ale altor artiști mari din scenă, ca ”Gambino”, piesa britanicilor DC Breaks sau ”Voodoo People” a celor de la Pendulum, dar și piese pe care cei doi le pun doar la petreceri, cum ar fi remixul piesei ”Raise Your Weapon” de la Deadmau5. De asemenea, ne-am delectat și cu câteva release-uri de pe noul album, ce va ieși în acest an. Spre dimineață, Slimy a debutat și el la Arena dnb, cu vibe-uri dark și un set plin de neurofunk, cu piese ca ”Set Up The Set” sau ”Hexton”.

A fost un party super reușit, participanții au dansat până dimineața, energia a fost la cote mari, împreună cu voia bună și pofta de drum and bass. Mulțumim Arena dnb pentru un eveniment minunat și așteptăm cu nerăbdare informații despre următorul. Povestea merge mai departe.

ARENA DNB

WEBSITE | FACEBOOK | MIXCLOUD | YOUTUBE

Comentarii