Alături de MC Conrad, DRS a reușit să umanizeze muzica drum and bass de pe faimosul label al lui LTJ Bukem, Good Looking Records, prin performanțele sale live și unele albume Progression Sessions. În timp ce alți MC îmbinau muzica rap cu ritmurile complexe ale muzicii electronice de la sfârșitul anilor 90, Delroy Pottinger a.k.a DRS, s-a dovedit a fi printre puținii MC care au cântat alături de DJ de top din Marea Britanie.

De la începutul până la mijlocul anilor 90, a crescut ca un adolescent interesat de breakdance și muzică hip-hop produsă de artiști precum Run D.M.C și Kurtis Blow. Până la sfârșitul adolescenței sale a tot mers la diverse petreceri locale din Manchester și Liverpool, urmând să ajungă MC la Club Xtreme, unde i-a întâlnit prima oară pe Bukem și Conrad. Nu a trecut mult timp iar Conrad l-a sunat pe Pottinger, rugându-l să se alăture Good Looking Records.

Din acel moment el a devenit cunoscut sub numele de DRS, devenind un MC de top, câștigând în 2013 la Drum & Bass Awards categoria de “best MC”. Prima sa apariție a fost pe Logical Progression, Vol.2 a lui Blame, apoi track-urile lui Bukem, precum “Constellation” urmate de performanțele sale live la show-urile trupei Intense.

DRS

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii