Ritmurile lui Droptek variază de la ritmuri raw până la cele melodice, o gamă complexă, am putea spune. Niciodată nu știi la ce să te aștepți. Putem fi siguri, însă, că acestea sunt produse cu meticulozitate și îți captează atenția.

Droptek se străduiește să facă fiecare piesă diferită de cea precedentă, în același timp păstrând același stil caracteristic pe care mulți au ajuns să îl îndrăgească. El se concentrează constant pe dezvoltarea aptitudinilor sale să își depășească limitele în ceea ce privește muzica bass înspre o direcție nouă. Seturile sale conțin o varietate de piese de pe scene diferite. Ca o regulă de bază, totuși, seturile sunt pline de energie și optimiste. S-ar putea să auzi rimuri sinistre, ușor tulburătoare care te pregătesc pentru ceea ce urmează sau s-ar putea să auzi piese care invocă stări de bine. Droptek pune accentul pe stimularea mulțimii și păstrarea aceteia într-o continuă mișcare.

Deși Droptek producea muzică de mai bine de 6 ani și mixa doar de unul, muzica sa a fost prima dată luată în vizor de Monstercat Media în 2011, cu care a și lansat 4 single-uri și un EP denumit ”Polygon”, care a devenit cunoscut imediat. Droptek a lansat, de asemenea, câteva piese în completarea acestora. Ca o recunoaștere a meritelor sale, acesta a câștigat o competiție cu un remix după piesa ”Must Destroy”, fapt care i-a adus o popularitate tot mai mare pe scena muzicală, ajungând astfel să mixeze în tot mai multe cluburi din întreaga lume.

Droptek găzduiește Predator Podcast, un podcast lunar dedicat prezentării și susținerii muzicii underground. Acesta este susținut de către nume mari și remixează piese pentru Krewella, Pegboard și mulți alții.

În ultima perioadă, acesta a marcat scena muzicală și refuză să fie dat uitării. Cu un grup de fani bine stabilit, o determinare constantă de a crea piese noi și o dorință de a face oamenii să danseze, acesta ne asigură că trebuie să stăm cu ochii pe el!

DROPTEK

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

 

Comentarii