Așa cum ne-am obișnuit, cei de la Electric Castle aduc și anul acesta nume importante din sfera muzicii noastre preferate. La mai puțin de trei luni distanță, ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle își va deschide porțile pentru zecile de mii de fani în data de 12 iulie și va găzdui împătimiți ai muzicii din întreaga lume, pe o durată de 5 zile.

Ediția a 5-a a festivalului desfășurat la “Versaille din Transilvania” – Castelul Banffy, Bontida – va aduce peste 170 de artiști, ce își vor prezenta poveștile muzicale în cadrul a 9 scene. Locația superbă, suprafața uriașă (aprox. 220.000 de metri pătrați), evenimentele de stand-up comedy, food court-ul cu mâncare variată și existența a numeroase activități și workshop-uri, generează o atmosferă și o experiență unică pentru adepții muzicii care vor să fie liberi.

Dacă anul trecut EC ne-a prezentat nume precum Camo & KrookedLoadstar, IcicleDj Marky sau Nu Tone B2B Logistics, de această dată vom avea plăcerea de a-i asculta și de a ne distra împreună cu Noisia, Dimension, Metrik & Dynamite MC, S.P.Y., Etherwood, Dilinja, Kenny Ken, Nero, DJ Patife și mulți artiști români.

Ceea ce mulți am așteptat de aproape un an, este show-ul “Outer Edges” prezentat de Noisia.

”Outer Edges” este cunoscutul album al celor de la Noisia, pe care îl vor prezenta sub forma unui show de neuitat. Albumul a fost foarte bine primit deoarece au încercat lucruri noi, fără a-și pierde stilul caracteristic. Recent, a apărut și compilația cu remixurile de pe album, unde a contribuit o serie de artiști mari cum ar fi Amon Tobin, Mefjus, Ivy Lab, Neonlight etc. Olandezii își vor face apariția în a 4-a zi de festival, la scena Hangar. Suntem siguri că pe orice scenă ar fi, Noisia va aduce un show pe cinste!

ELECTRIC CASTLE

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM

Comentarii