A început numărătoarea inversă până când Castelul Electric își va deschide porțile legendare și va încânta mii și mii de petrecăreți din toată țara. După două ediții de neuitat ajunse în finala “Best Medium Sized Festival” și cu încă una care ne bate la ușă, Electric Castle cu siguranță își păstrează renumele de cel mai mare festival de muzică organizat în planul nostru mioritic.

Cu 6 scene, 150 de artiști confirmați, un camping imens și o locație unică pentru un festival în România, nu putem să spunem decât că așteptăm să treacă zilele acestea cât mai repede cu putință! Cu nume ca High Contrast, Asian Dub Foundation, DC Breaks, NetskyRoni Size Reprazent, Rudimental, Sub Focus, The Prodigy, Sigma, Dub Phizix&Strategy și Benny Page, Electric Castle parcă aruncă un îndemn național tuturor iubitorilor de drum and bass să se adune cu mic, cu mare, pe domeniul castelului!

Dacă acest line up incredibil nu v-a convis, iată cum a fost la ediția de anul trecut, orice alte cuvinte sunt de prisos..see ya there! :)

ELECTRIC CASTLE

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM

Comentarii