DLR și-a făcut apariția pe scena drum&bass în 2012 ca fiind o parte din Octane & DLR. În același an, a aparut și albumul de debut “Method In The Madness” cu piese precum “Murmur” și “Set Up The Set”.

Un an mai tarziu, DLR anunță că va continua cu o carieră solo, astfel au început colaborari cu Dispatch Recordings, Horizons Music și Shogun Audio. De asemenea, a colaborat cu artiști importanti, cum ar fi Hydro, Prolix sau Break. Însă punctul culminant al carierei sale a fost b2b-ul cu Goldie în cadrul Outlook Festival la Metalheadz Stage.

2014 a părut a fi un an și mai plin pentru DLR – colaborarea cu Mako a adus EP-ul “Your Mind” și mult așteptata “Hungry For Atmosphere” cu Ant TC1, Mako și Villem la Metalheadz.

Artistul și-a făcut debutul și la Symmetry Recordings prin colaborarea cu Break pentru “New Design” – printre cele mai căutate piese din 2014. Următorul pas a fost “Blue Room” cu Script și Martyna Baker.

Albumul “Seeing Sounds” lansat în 2015 a fost tot un succes pentru renumele Dispach Recordings. Iar acum așteptăm cu sufletul la gură noul lui album care va fi lansat în noiembrie!

DLR

FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Comentarii