Zilele acestea a apărut cel de-al treilea mix din seria #umanonim. Livrat o dată cu un nou site u-man.ro, mixtape-ul este surprinzător pentru un DJ care ne-a obișnuit cu tehnica sa la platane.

Phobe1, membru proaspăt al anonimTM a deschis această serie. Apoi Dudu cu Bia si Tina au ridicat nivelul cu ediția a doua. Acum Seba 1394 putea să pastreze direcția și să încerce să facă un mix drum’n bass așa cum îl știm. Dar nu! Mixul nu conține nicio piesa dnb. Și tare aș fi curios să aflu părerea fanilor înrăiți ai genului care nu cred că vor digera 45 de minute de derapaj într-o zona total necunoscută.

“Am încercat să fac un mixtape în adevaratul sens al cuvântului. Adică sa iau piesele mele favorite de acum și să le pun în ordinea în care mi-ar plăcea să le aud.” spune Seba1394. Compilația include piese lansate sau relansate în 2015 dar mixul nu îți lasă impresia de “muzică nouă”. Pe lângă o piesă produsă în 1984 mai avem și un cover al unei piese din 1966. “E un mix pentru o altă parte din zi. Eu de obicei pun muzica între 1 și 3 dimineața, când lumea e în același loc și face atmosferă. Vreau să fac ceva potrivit și pentru cine vrea să asculte ceva pe vârf de munte ziua la amiază :D “

Seria este susținută de skate shop-ul U-Man, parte din mișcarea underground timișoreană, iar flyer-ul acestui Mixtape se găsește în toate magazinele U-Man din țară.

https://soundcloud.com/seba1394-anonimtm/umanonim-03

Comentarii