Anglia, 1968. Într-un oraș nu departe de capitala țării, Bristol, se naște unul dintre numele reprezentative ale scenei drum and bass britanice de azi, Kirk Thompson cunoscut ca și DJ Krust.

Primul contact cu muzica îl are la vârsta de 14 ani, datorită fratelui său cel mai mare, moment în care realizează că ”asta vreau să fac! Și asta am și făcut de atunci, în diferite stiluri.” Începe să mixeze la mijlocul anilor ’80 în diferite cluburi din zona sa, iar primul succes îl are în 1989, când împreună cu cei de la Fresh 4 ajunge pe locul 9 in UK Single Charts cu ”Wishing on a Star”.

Pe durata anilor ’90 Krust continuă să înregistreze atât pentru V Recordings, cât și pentru Full Cycle, dar iese în evidență în 1997 cu single-ul ”Warhead”, acesta din urmă fiind remixat în nenumărate rânduri atât de el însuși, cât și de alți colegi de-ai săi ca Ram Trilogy.

Pe parcursul anilor 2000 Krust continuă să producă piese foarte bine primite de către public, unele dintre cele mai apreciate fiind remix-ul ”Snapped it”, ”Kloaking King” și ”Follow Da Vision”.

În 2006, Krust se mută în Anglia și ia o pauză de la scena muzicală, iar în 2008 încheie colaborarea și cu cei de la Full Cycle. În 2010 revine însă în forță și împreună cu Nick Toots pune bazele trupei The Rules și propriul său label numit Rebel Instinct.

DJ KRUST

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM

Comentarii