Scott Molloy aka DJ Hazard, originar din Birmingham, este unul dintre artiştii care se pot mândri cu o carieră impresionantă, acesta câştigând inimile fanilor într-un ritm alarmant, ridicându-se în fruntea scenei drum & bass cu o viteză remarcabilă. În doar câţiva ani, artistul a lansat piese care s-au auzit în jurul lumii, creându-şi propriul stil muzical, trackurile sale fiind inconfundabile.

Hazard a fost descoperit de DJ Hype în perioada în care acesta producea piese pentru Formation Records. Fiind uimit de talentul său indubitabil, Hype i-a propus încheierea unui contract cu Playaz Recordings, ajungând să lanseze EP-ul “No More Games” în 2003. În tinereţe, influenţele ragga şi hip-hop l-au ajutat să creeze un stil unic de jungle care l-a propulsat în fruntea scenei, astfel primind susţinerea artiştilor din branşă.

Precum oricare alt artist, DJ Hazard nu a început de sus, acesta construindu-şi iniţial o carieră în oraşul natal în jurul anilor ’90. A fost angajat ca DJ la un club cunoscut din Birmingham, apărând mai târziu la Kool FM Midlands alături de MC Biggie şi MC Accapello. Dorinţa de a împărtăşi cu toată lumea dragostea sa pentru dnb şi determinarea cu care acesta a făcut fiecare pas l-au ajutat să fie primul artist care a semnat cu Playaz, în afară de cei din Ganja Kru.

Piese precum “Mr Happy” şi “It’s a secret” sunt bine cunoscute chiar şi de persoanele care nu ascultă acest gen muzical, făcând ravagii în cadrul scenei. Astfel, Hazard a ajuns să fie în topul producătorilor de jump up din jurul lumii.

Chiar dacă şi-a cimentat o carieră solidă şi are milioane de fani pe tot globul, DJ Hazard nu se opreşte niciodată din a-şi face cunoscută muzica. Din 2008 până în prezent, acesta a lansat numeroase piese de succes, printre care se numără “Machete”, “Proteus”, “Time Tripping” şi “Bricks Don’t Roll”.

Fiind conştienţi de talentul artistului britanic, suntem nerăbdători să auzim cu ce mai putem fi surprinşi!

 

DJ HAZARD

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

 

 

 

Comentarii