Fitzroy Heslop cunoscut sub numele de Fabio este un DJ şi producător britanic de drum and bass. Descris ca unul dintre cei mai buni DJ din toate timpurile Fabio conduce casa de discuri Creative Source.

De peste 2 decenii şi-a dobândit statutul legendar din motive bune. Acesta îşi începe cariera de DJ pe un post de radio pirat la mijlocul anilor 80, stilul său evoluând de la Dub, Rare Groove, Hip Hop până la Jungle şi Drum and Bass.

În vara anului 1988 este chemat ca DJ alături de partenerul său Grooverider (Raymond Bingham) de către proprietarul staţiei radio la o petrecere dintr-un club din Londra.

Fabio şi-a lansat propriul gen de drum and bass și anume “Liquid Funk” prin emisiunea de pe Radio 1. Casa lui de discuri “Creative Source” a lansat peste 50 de single-uri şi 4 albume din 1994 și, de asemenea, l-a introdus pe Calibre şi mulţi alţi artişti. “Disco Dodo” de Lynx a fost una dintre cele mai bine vândute piese din 2008.

În prezent Fabio şi Grooverider au numeroase turnee prin lume, ambii fiind DJ de succes care continuă să iubească ceea ce fac. E fără dar și poate unul din acei artiști care rămân fideli muzicii drum and bass!

FABIO

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM

Comentarii