Prima ediție Dimensions Launch Party din România are loc la Timișoara. Vă spun din start că nu are legătură cu drum and bass-ul, însă m-am gândit că pentru timișoreni poate fi un fel de tasting menu pentru festivalul din Croația unde va fi negreșit dnb! În plus, sunt sigură că un pic de varietate muzicală nu strică :)

Dimensions Launch Party reprezintă o colaborare dintre organizatorii Launmomentdat și Dimensions Festival din Croația. Petrecerea va avea loc pe 28 iulie, începând cu ora 23:00, la piscina Heaven din Timișoara. Lista de invitați îi include pe Dan Shake, Dimensions Soundsystem, Alur Duvaal și Ulises.

Numele Dan Shake a rămas întipărit în inima timișorenilor, fiind îndrăgit în mod special pentru setul său eclectic de la ediția de anul trecut a festivalului Launmomentdat în parc. Dan Shake este unul din artiștii lui Moodymann, fiind semnat la prestigioasa casă de discuri Mahogani Music. Londonezul și-a lăsat amprenta pe ringurile de dans din întreaga Europă. El a mai colaborat cu Medlar, Hell, Black Acre și mulți alții. În calitate de DJ și producător, acesta a pus multă pasiune în munca sa, lansând propria casă de discuri numită SHAKE, în luna septembrie a anului 2016. Piesa Shake Edits 1 a fost sold-out din prima zi. Dan Shake este adeptul muzicii house, combinat cu influențe disco și funk.

Dimensions Soundsystem reprezintă un proiect muzical compus din fondatorii festivalului Dimensions. Aceștia au cutreierat întreaga Europa și America de Nord, împărtășind energia și atmosfera festivalului mult iubit. Seturile lui David Martin, Andy Lemay și Simon Scott cuprind spectrul underground din ultimele patru decenii. Ne așteptăm la un climat mai exotic, la muzică techno, disco, funk și soul, având influențe din Chicago și Detroit.

Alur Duvaal este dedicat explorării dimensiunilor ritmice, fizice și hipnotice ale muzicii techno. Autorul este un DJ și producător din Timișoara, care și-a început activitatea în 2011. De-a lungul timpului, a fost implicat în diverse proiecte muzicale, iar piesele lui au câștigat aprecierea artiștilor internaționali, precum Skream, LOUISAHHH!!!, Roska, Kastle, Plastician, dar și a presei internaționale, cele mai notabile fiind Resident Advisor, Complex, Vice, Dj Mag, Rinse FM, Rinse France, NTS și Boiler Room.

Ulises este activ pe scena muzicii locale de multă vreme, fiind unul din membrii fondatori ai festivalurilor JEMF, Sabotage și Launmomentdat. Originar din Jimbolia, Alex Noea a început să mixeze în anul 2003, alături de NTFO, Alex Niggeman și Mihai Popoviciu. Artistul este foarte apreciat pentru energia seturilor sale, exprimând naturalețe în interacțiunea cu publicul. El domină ringul de dans cu genurile techno și house, presărate cu influențe disco, soul și funk. Anul acesta a lansat primele EP-uri care au fost primite foarte bine de publicul targetat.

Informații despre Dimensions găsiți aici și aici.

Biletele se pot achiziționa online pe http://bit.ly/2tKsdBs și de asemenea la intrarea evenimentului, fiind în valoare de 20 de lei înainte de ora 00:00, respectiv 30 de lei după 00:00. Mai multe detalii se regăsesc pe pagina evenimentului: http://bit.ly/2uIwAdJ

Comentarii