Robert Etheridge aka Dimension este un DJ și producător londonez care și-a câștigat locul pe scena drum & bass în urma nenumăratelor releaseuri de succes. Fiind atras de muzică de mic, Robert a învățat să cânte la pian la o vârstă fragedă. După o perioadă scurtă de timp, acesta s-a decis să își scrie propriile piese.

Abia la 15 ani, când acesta a avut primul contact cu Fruity Loops, Robert a început să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat să fii producător muzical. Prima sa piesă a fost un remix al piesei “Voodoo People”. Deoarece nu știa ce nume de scenă să adopte, acesta s-a uitat la numele computerului său (Dell Dimension) și și l-a însușit, păstrându-l până în prezent.

După ce a primit workstationul Logic Pro, artistul nu s-a mai uitat în spate și a continuat să se perfecționeze, fiind susținut de artiști precum Danny Byrd și Stanza. Primul release important al artistului a fost “Digital World/Detroit” semnat Cyantific Records. Piesele ce au urmat au zguduit lumea drum & bassului, ajungând în diverse topuri în jurul lumii. “Love to me” s-a clasat pe poziția a 2-a în Radio 1 Dance Chart, iar “Whip Slap” ajungând pe primul loc în Beatport’s D&B Chart.

Datorită succesului înregistrat de Dimension în ultima perioadă ne așteptăm la din ce în ce mai multe trackuri reușite. Artistul a venit și în România în mai 2015 la Arenele Romane. Sperăm să îl revedem curând!

DIMENSION

 FACEBOOK | SOUNDCLOUD | TWITTER | INSTAGRAM

Comentarii