Vlej Zsombor Barna aka Detour este un producător/DJ de drum and bass din Sfântu Gheorghe. Pasiunea lui pentru muzica a fost prezent încă din copilărie, însă putem spune că activitatea lui a început când s-a alăturat în echipa de radio din liceu. În această perioada a învățat numeroase tehnici de mixat ajungând să creeze proiectul Detour la începutul anului 2009.


În 2011 a ajuns în Cluj Napoca, orașul care i-a schimbat radical viața. A început sa mixeze în numeroase cluburi și pub-uri mici din oraș, după care în 2012 a câștigat un concurs de DJ organizat de Boiler Club, premiul fiind un set de warm up pentru legendarii Evil Nine (UK), urmând să-și ocupe locul ca și DJ rezident. Făcând parte din ”familia Boiler” urma să devină DJ rezident și la festivalul Electric Castle, iar de atunci a reușit să arate pasiunea și iubirea față de muzică la fiecare ediție.


Pe parcursul anilor lista festivalurilor a crescut – Snow Fest (FR), Untold, Vibe, împărțind scena cu artiști precum Koven(UK), Noisia (NL), Wilkinson (UK), The Freestylers(UK), Stanton Warriors (UK), Fred V & Grafix(UK) și lista continuă.


În 2018 a început proiectul Liqüid Series cu scopul de a găsi artiști noi talentati care merită să fie ascultați. Proiectul încă este la ”început” dar simte că o să aibă un succes mare pe viitor.

DETOUR

  FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Comentarii