Cum a luat naștere LoudNoiz?

Inițial conceptul LoudNoiz a fost creat cu Bong pentru că am considerat că în București nu erau atât de multe petreceri care să promoveze și tinerii dj-producători români. Am început cu câteva petreceri în Frame Club. Frame, din păcate, era mult prea mic pentru ce am vrut noi să facem și ne-am decis că ne trebuie o locație mai mare. O perioadă nu am putut găsi un local să ne susțină și am început să organizăm podcasturi lunare cu artiști ce făceau parte din crew-ul nostru plus mulți alții.

La prima aniversare LoudNoiz am intrat în contact cu Fusion Arena unde am organizat primul eveniment cu un artist străin – Habstrakt. Din acel moment am încercat să ajutăm la ridicarea scenei dnb-dubstep din București și ne-am străduit să evoluăm la un nivel cât mai mai mare.

Câți membri sunteți în echipă și cum decurge o zi de-a voastră când vă întâlniți să puneți ceva la cale?

În momentul de față în echipa LoudNoiz Events suntem 11 persoane. Nu pot spune că avem întâlniri stabilite, echipa deja a devenit o familie și stăm în contact zi de zi. În general când vine vorba de organizat evenimente totul este foarte spontan. De la o idee minusculă ajungem în câteva zile ori online ori față în față să punem cap la cap un eveniment.

Cum a fost primită seria de streamuri pe care ați lansat-o? S-a ridicat la măsura așteptărilor?

Cu mult peste așteptările noastre! Suntem foarte mândri că am ajuns într-un timp atât de scurt la atâtea vizualizări și la un feedback atât de bun.

Vorbind despre tine, ai evoluat foarte mult în ultimul timp. Cum ți-ai descrie stilul?

Nu pot spune că am un stil anume :)). În general mixez la orice petrecere de la neurofunk, halftime până la piese mai comerciale sau mai cunoscute. Obișnuiesc să îmi pregătesc de acasă multe lucruri încât să mă încadrez în viziunea evenimentului, dar mereu ajung să mă abat de la ce îmi propun și să mă mulez după atmosferă sau stilul meu original puțin agresiv.

Te-ai gândit la colaborări cu alți artiști? Ce ai avea în plan pentru viitor și pe plan personal, dar și cu Loudnoiz?

M-am gândit și am și început câteva colaborări. Momentan nu pot spune nimic sigur dar cu prima ocazie voi anunța. Cât despre LoudNoiz, în următoarele 2 luni vom lansa propriul nostru label și deja am discutat cu câțiva artiști din România cât și din afara țării.

Din punctul tău de vedere, cum ar trebui să fie un crew ca să aibă succes?

Un crew ar trebui să fie în primul rând unit și cu membri sinceri între ei. Fără comunicare nu se poate face nimic nicăieri…

Ai putea să ne spui părerea ta despre scena drum&bass din România? Ai vrea să ne dai niște sfaturi?

Nu pot spune că am o părere prea bună, dar în ultimul an mi s-a părut că este pe drumul cel bun. Momentan singura problemă pe care o văd sunt petrecerile mici fără esență, organizate fără sens. Incă o mare problemă în România este că organizatorii nu comunică deloc între ei, lucru care a făcut să pară că mereu suntem într-o competiție. 

LOUDNOIZ

FACEBOOK

Comentarii