MadLiquid este unul dintre reprezentanții de bază ai scenei d’n’b din România, iar noi am vrut să aflăm ce a mai făcut direct de la sursă. Acesta a fost foarte deschis și ne-a vorbit cu entuziasm despre evenimentele la care a luat parte în ultimul timp…

Hello! În ultima perioadă ai fost pe numeroase scene din țară și din afară. Suntem foarte curioși să auzim cum te-ai distrat, așa că să începem cu începutul: povestește-ne cum a fost la Snow Fest.

Salutare! Da da, îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc sound-ul jungle drum&bass cu cât mai multă lume.

Snow Fest a fost o experiență specială și m-am bucurat să pun muzică la un eveniment de asemenea amploare.
Primul set din festival l-am avut outdoor, la Pano Bar, o terasă situată la 2200m de unde puteai privi măreția munților în timp ce te bucurai de artiștii preferați. Am avut noroc și de vreme bună și astfel s-au strâns în jur de 3000 de petrecăreți pe locație.
Al doilea set al festivalului a avut loc indoor la Grote du Yeti, un clubulet drăguț cu o capacitate de 300 de persoane. Chiar dacă am întâmpinat niște probleme tehnice din partea francezilor atmosfera a fost incredibilă, lumea avea chef maxim de petrecere.
Per total, un eveniment reușit aflat într-o locație inedită din Alpii Francezi.

Acum puțin timp te-ai aflat pe aceeași scenă cu Camo & Krooked la Cluj. Cum a fost vibe-ul acolo?

Da, Camo & Krooked au fost la Cluj, la /Form Space, pe 1 aprilie, alături de MC Daxta.
Petrecerea a făcut parte din turneul de promovare al noului lor album, “Mosaik”. Publicul s-a bucurat de piesele preferate mixate în combinații unice cu sound-ul care îi definește pe cei doi austrieci.
Atmosfera a fost de vis, a fost o petrecere cu casa plină, iar publicul a rămas la dans până dimineața :)

Am auzit că nici în aprilie nu iei pauză de la distracție, până acum ai ce face în fiecare weekend. Unde urmează să te vedem?

Da, programul pentru aprilie este încărcat și abia aștept evenimentele.
Mă puteți vedea joi, 13 aprilie, la Cluj în clubul The Shelter pentru Sound Invasion. Sâmbătă, 15 aprilie, voi fi la Târgu Mureș pentru o petrecere de Paște alături de Vlad Dobrescu.
Săptămâna viitoare vineri, pe 21 aprilie, voi avea eveniment alături de Modestep la /Form Space.
Sfârșitul lunii îl voi petrece la Sfântu Gheorghe, la Hostel Pub, pe 29 aprilie, iar pe 30 aprilie voi fi alături de Andy C pe scena festivalului Check Out din Timișoara!
Noi am observat că sunt din ce în ce mai multe evenimente de calitate în țară și suntem optimiști că scenă va evolua. Tu ce părere ai ?

Da, sunt de acord. Se stabilesc nuclee puternice la Timișoara, București sau Cluj și eu sper că aceste mișcări vor putea comunica eficient pentru binele național al scenei de drum&bass.
Mă bucur să văd producții muzicale executate corect la noi în țară și sunt foarte optimist cu privire la această evoluție!

Mulțumesc frumos pentru întrebări, să ne vedem pe ringul de dans! :D

MADLIQUID

FACEBOOK

Comentarii