În primul rând, ne-am dori să știm cum a luat nastere Warm Ears Music.

Warm Ears Music este viziunea noastră despre drum and bass. În tot ce facem, avem 3 scopuri majore:

-Să aducem în față Dji și producători în devenire care, poate, altcumva nu ar fi avut ocazia să își facă muzica auzită. La rândul nostru, încercăm să conectăm muzica lor cu oamenii care o apreciază.

-Să organizăm evenimente concentrate strict pe drum and bass. Vrem să contribuim cât mai activ, alături de cei care fac asta de ceva timp, la perfecționarea party-urilor de drum and bass de peste tot. Calitate all the way – muzică, locație, sunet, artiști și public.

-Să oferim un suport continuu scenei care ne-a definit pe mulți dintre noi. Știm cu toții că drum and bass-ul încă e văzut ca mezinul nebăgat în seamă al dance-ului și încă nu primește toată atenția pe care ar merita-o. Exact din acest motiv vrem să ne concentrăm toate eforturile în a promova energia și vibe-ul acestui gen, oriunde și oricând.

Câti membri sunteți în echipă și cum decurge o zi de-a voastră când vă întâlniți să puneți ceva la cale?

Acum, după aproape un an de activitate, ne-am strâns 10 oameni. Ne finisăm pas cu pas: am început deja prima fază a strategiei de marketing și PR pe 2017, lucrăm în fiecare lună la release-uri, cel mai recent membru al familiei Warm Ears Music e Radicall care pregătește 2 EP-uri în următoarele luni, avem planning-ul de evenimente în cuptor și vrem să le ducem în cât mai multe țări. Cam cu asta își ocupă timpul WEM în ultimul timp.

Cum a fost primit de public noul vostru concept? Ce feedback-uri ați primit?

Surprinzător, a prins bine și a prins repede. După primele release-uri de la September și Re-Adjust, a început să se miște treaba. Mulți DJi cunoscuți au fost curioși să se asocieze cu noi, așa am avut primul eveniment de lansare în Londra, cu peste 300 de oameni. Totul s-a derulat pe ideea de ‘vibe la vibe trage’, ne-am strâns o mână de oameni faini să facem treabă bună.

Proiectul a prins mai bine în UK sau în România?

Proiectul este încă în creștere, dar oamenii care au auzit de noi au apreciat ce facem, în ambele țări și nu numai.Chiar dacă label-ul a fost fondat aici, n-am vrut să scoatem România din schemă. Motiv pentru care am și hotărât să facem prima lansare oficială în Arad și Timișoara.

Te-ai gândit la colaborări cu alți artiști? Ce ai avea în plan pentru viitor?

Colaborările cu câți mai mulți artiști de drum and bass sunt un focus de-al nostru. Suntem deschiși la propuneri și idei și, la rândul nostru, căutăm să implicăm cât mai mulți oameni de calitate din industrie. Dintre numele mari, Bryan Gee, DLR, Zero T, Incident, Dave Owen sau Madcap sunt doar câțiva dintre DJii de pe afișele Warm Ears Music.

Pe viitor, vrem să ne concentrăm în totalitate pe cele 3 focusuri, adică promitem să livrăm soul music în toate formele și pe toate mijloacele. Pregătim un număr semnificativ de release-uri în 2017 de la care ne așteptăm doar la reacții de genul ‘ce piesă e asta?!’, în același timp ne jucăm cu idei și concepte de ce am putea face în plus, mai bine.

Din punctul tău de vedere, cum ar trebui să fie un crew ca să aibă succes?

Cred că 2 lucruri sunt foarte importante: vibe-ul, cum relaționează, un crew cum trebuie are nevoie de o dinamică bună și, al doilea lucru este targetul comun, acel ceva care ne-a adus pe toți la un loc și ne face să lucrăm împreună.

Ai putea să ne spui părerea ta despre scena drum&bass din România? Ai vrea să ne dai niște sfaturi?

Nu pot să am decât o părere bună despre ce se întâmplă în România acum în materie de drum and bass. Normal, știm cu toții că tot timpul e loc de mai bine, dar lucrurile au început să se miște, oameni faini cu proiecte faine contribuie foarte mult la comunitatea drum and bass din țară. Spre exemplu, Freenetik Kru în Timișoara a crescut enorm în ultimii 2-3 ani, au adus și aduc nume mari de dnb și oferă suport DJ-ilor locali.

Nu consider că am ajuns încă în punctul în care să pot da sfaturi, în special unor oamenii care respiră drum and bass de peste un deceniu, tot ce pot să fac este să promit că voi continua să susțin și să mă implic în scena din țară, pe cât de mult posibil.

În final, vă lăsăm cu un mix de-al lui Elementrix :)

ELEMENTRIX

Comentarii