După un 1 mai destul de reușit, petrecut la festivalul Check-Out din Timișoara, am revenit la viață cu griji și responsabilități (destul de târziu) și vom încerca să relatăm părerile noastre despre ceea ce a însemnat o noapte de duminică în Timișoara.
Check-Out 2107 este singurul festival din Timișoara dezvoltat de tineri, pentru tineri, marcând finalul programului Capitala Tineretului din România, Timișoara fiind orașul cu care a debutat proiectul. Organizatorii ne-au pregătit un line-up diversificat de muzică bass, care a trezit interesul multora:Ichim, MadLiquid, urmat de Andy C cu Tonn Pipe și nu în ultimul rând UFE.

Prestația lui MadLiquid s-a ridicat la standardele înalte cu care ne-a obișnuit deja, mai ales de la faimoasele seturi de la Electric Castle, de care ştim cu toţii. După Madliquid și-a făcut apariția Andy C, moment pe care majoritatea l-au așteptat cu nerăbdare. În sfârșit, anticipația colectivă acumulată încă de sâmbătă urma să se convertească la haoseala. Ne-am dorit, am primit.

Seara a început cu piesa “Overture” de la Mind Vortex, iar din acel moment am știut cu toții că setul lui Andy o să transforme seara într-una de excepție.
Artistul a integrat în set atât piese de consum cât și șlagăre și fineturi. Acest lucru s-a reflectat în mash-up-urile multiple precum cel dintre Chubrub a lui Ed Rush & Optical și No Problem, Chase & Status. Piesele precum: Drop it Low, Heads up, Disrupted, Planet Dust, Misfits, Bad Brains puse la moemnte extrem de calculate, au reușit să ne rupă capul și să transforme totul într-un hazard plăcut.
Hype-ul care s-a simțit în momentele alea a atins cote maxime iar locația potrivită, sonorizarea bună, vremea de început de vară, au contribuit toate la atmosfera magică. Retrospectiv, pot concluzionă că fost cel mai reușit moment al serii și în același timp, al festivalului, deoarece comparativ cu alți artiști, Andy a reușit să strângă cea mai mare mulțime.

Comentarii