Dani a început activitatea muzicală în 2004, la Craiova. De-a lungul timpului, în seturile sale şi-au facut loc, pe lângă breakbeat, drum and bass, dubstep şi piese din zona UK dub, roots reggae, grime şi ragga-jungle. Cu un respect pentru toate genurile muzicale, Dani şi-a găsit locul în segmentul electronic. În 2008 începe şi producţia muzicală, astfel fiind lansat la sfârşitul anului primul remix drum and bass “Nneka – Suffri (dani overdub dnb refix)”. Din 2009, numele său apare pe afişele evenimentelor din Bucureşti şi din ţară – Arenele Romane, Fabrica, Baraka, Elephant Pub, Suburbia, Goblin, Ground Zero, One Love, Reggae pon di Hills, Iarmaroc, Subsonic şi Summer Jam Scenele din locații le-a împărțit cu artişti precum: . NERO, Engine Earz Experiment, Iration Steppaz, OBF, Dan-I, Dawa HiFi, Mungos Hifi, Kenny Knots, Tippa Irie, Vibronics, Madu Messenger, MC Soom-T și tot ar mai fi dacă n-ar trebui să trecem la proiectul în care este jumătatea de la butoane.

Dani activează împreună cu prietenul și MC I-Sheba sub marca Irie Warriors – un brand solid, asa cum au demonstrat in ultimii ani la evenimentele free soundsystem meeting “Reggae Pon Di Hills”, dar si la alte eveniment de profil. Împreună dețin cel mai mare și puternic soundsystem homemade realizat după regulile tradiționale ale soundsystem-urilor dub. Bașii Irie Warriors Soundsystem trepidează pe roots reggae, rub a dub, digital dancehall, one drop, dar și dubstep sau drum and bass.

Din 2009, duoul de mai sus organizează într-o poiană de lângă Brașov ceea ce a devenit cel mai important eveniment reggae-dub din țară – Reggae Pon Di Hills. Important de precizat este că evenimentul care are loc în fiecare an, în luna august, este unul la care nu se plătește intrarea. Răsplata organizatorilor constă în buna dispoziție a participanților.

DANI

 FACEBOOK | TWITTER | MIXCLOUD

Comentarii