Oferim 2 invitații simple la petrecerea de pe 24 de la Arena dnb – 2 4 1 1 2 0 1 7 / Black Sun Empire + Nymfo! Dă LIKE paginii DrumAndBass.ro, SHARE (public) acestui post pe profilul tău și COMMENT (mai jos) prin care să îți anunți prezența la petrecere.

Alegem cei 2 câștigători pe 22 noiembrie la ora 21:00 prin tragere la sorți.

Mult succes!


 

Black Sun Empire reprezintă trio-ul ce a pus stapânire pe neurofunk și darkstep încă din anul 2000. Au continuat să-și dezvolte propriul stil și sound prin numeroase single-uri și LP-uri și astfel au devenit lideri în domeniu. Datorită abilităților impresionante și producții pline de inspirație, Black Sun Empire au ajuns să aibă succes în întreaga lume, fiind susținuți de No U Turn, Prototype și Virus.

Adevărații inovatori ai scenei drum&bass, de mai bine de un deceniu, Black Sun Empire continuă să capteze interesul noii generații menținând același stil unic pe care l-au adoptat la începutul carierei.

Vezi toată biografia aici.

Nymfo se implică în scena de drum and bass de peste 10 ani, fiind creatorul unor evenimente de top din Olanda, Red Zone și ICON, care au atras nume foarte mari. În afară de acestea, Nymfo ține și petreceri private prin care transmite vibe-uri intense, păstrând toate aspectele sunetului pe care-l iubește. În ultimii 12 ani, Nymfo s-a implicat profund în deejaying, de la propriile evenimente și petreceri la show-uri din Europa și întreaga lume, fiind văzut ca unul dintre cei mai talentați artiști din scenă.

Vezi toată biografia aici.

 

Comentarii