Calyx & Teebee este un duo format din Larry Cons şi Torgeir Byrknes, a căror carieră muzicală datează de 15 ani. Cei doi s-au întâlnit şi au devenit prieteni în 1998, când au fost introduşi în “Moving Shadow”.

În 2004 au apărut primele lor colaborări, până atunci având doar solo-uri individuale ce au bucurat fanii muzicii drum and bass din întreaga lume. Primele melodii scoase de aceştia au fost “Follow The Leader” şi “Cyclone”, fiind foarte apreciate în industria muzicală. Ambele piese au apărut în albumul de debut al lui Calyx “No Turning Back” şi au fost alese ca şi soundtrack pentru faimosul joc de calculator “Midnight Club”.

Calyx & Teebee lansează EP-Anatomy, producând un val de energie pe toate scenele de muzică drum and bass.

În 2006 lansează “The Quest” şi “The Shape Of Things To Come” pentru cea de a 10 a aniversare a celor de la Renegade Hardware. Al doilea album al acestora a fost lansat pe Ram Records, fără îndoială cel mai mare label din lumea muzicii drum and bass.

Având în spate o jumătate de deceniu de muncă, Calyx & Teebee dovedesc a fi unul dintre cele mai bune duo-uri de muzică electronică de astăzi.

Comentarii