Colecționează muzică de când „se știe” și a început să mixeze în public în 2001, când un prieten apropiat, Clau (Roli Breaker), l-a chemat să „întrețină” oamenii la o petrecere. De atunci, participă la evenimente din țară și străinătate: 48H, TMBase și multe altele.

Este membru al organizației AnonimTM (Timișoara) și de doi ani, împreună cu DJ Dubase de la Guerila Outernational, formează un duo unic în România, care asigură coloana sonoră a unor filme mute la evenimente ca: Festivalul Internațional de Film – TIFF (Cluj – România) și Festivalul „Music on Film – Film on Music” (MOFFOM) din Praga.

Cu Brigada Artistică Urbană (BAU€“ Timișoara) a pus bazele unui studio de creație muzicală. Au colaborat la mai multe proiecte, printre care „Mindchange”, un proiect de nu-jazz format din artiști timișoreni, care a fost și prima trupă de jazz ce cântă pe scenă cu dj în România; astfel Leizaboy a fost și primul dj care a apărut pe scena Festivalului de Jazz de la Gârâna.

Dj Leizaboy a început să mixeze trip-hop, apoi a trecut la drum and bass și, mai târziu, la breakbeat. În timp, a adăugat seturilor sale funk și hip-hop, mixate cu broken beat.

Recent își schimbă numele în Calibro 45 și devine în același timp un colecționar înrăit de 7 €™inch-uri. Formează împreună cu Rapala și Mandel grupul Soulheads, care face furori în Timișoara cu rare grooves, funk și soul, la seri dansante foarte populare.

CALIBRO 45

 FACEBOOK | MIXCLOUD

Comentarii