Dominick Martin aka Calibre este un producător și DJ drum&bass și liquid funk. A început să producă în anul 1995 și și-a făcut debutul la Quadrophonic. După puțin timp a ajuns în atenția lui DJ Fabio la Creative Source și a lansat “Musique Concrete”.

În noiembrie 2005, Calibre revine cu al doilea album “Secod Sun” la Signature Records. Albumul a fost considerat un punct de reper pentru construirea stilului lui Calibre și a conținut colaborări cu Diane Charlemagne, Singing Fats și DRS. După doi ani revine tot la Signature Recordings cu următorul album “Shelflife”, unde se regăseau și unele piese unreleased din perioada 1995-2005.

Ianuarie 2009 aduce o veste bună și anume lansarea “Shelf Life Vol 2”. Se pare că a fost unul dintre momentele speciale din cariera artistului: “I have spent over 10 years writing music, the majority of my work being drum and bass, so I wanted to write an album that wasn’t attached to a particular musical genre; to me it felt like feeling my way in the dark”.

Albumul “Condition” din 2011 a fost declarat de către Mixmag albumul lunii, urmând “Valentia”, “Shelflife 3” și bineînteles, numeroase EP-uri precum “Renaissance”, “Strumpet”, “Fourfit” și cel mai recent “Dreamz Dub”. Printre aceste numeroase titluri se numară la fel de multe colaborări cu Soul:R, EXIT Records sau C.I.A.

CALIBRE

FACEBOOK | DISCOGS

Comentarii