Originar din îndepărtata Brazilia și stabilit în prezent în Elveția, BTK este unul dintre artiștii care ne-au obișnuit cu un dinamism incredibil, reușind întotdeauna să aducă elemente de noutate pieselor sale. Datorită talentului său debordant, acesta a reușit în decursul carierei să semneze cu numeroase labeluri reprezentative ale scenei drum & bass, cum ar fi Shogun Audio, Renegade Hardware, Dispatch și V Recordings.

Versatilitatea lui BTK dovedește abilitatea sa de a se face plăcut în fața diverselor tipuri de audiență. Fiind un artist cu destul de multă experiență, acesta a reușit să atragă susținerea veteranilor scenei, precum Andy C, Audio, The Upbeats și Ed Rush.

https://www.youtube.com/watch?v=ISyjlsy75Go

În ciuda existenței numeroaselor labeluri cu care acesta a semnat, BTK a avut dorința de a evolua și mai mult, creându-și propriul label în 2010, Dutty Audio. Apariția acestui label l-a propulsat în fruntea artiștilor, devenind din ce în ce mai apreciat în jurul lumii.

Cunoscut pentru selectivitatea sa, BTK a permis ca labelul său să lanseze doar trackurile realizate de el și de o gamă restrânsă de artiști. Astfel, Dutty a semnat cu artiști precum Cern, Level 2, Ink și Nerve. În plus, munca depusă în cadrul Virus Recordings a adus la lansarea în 2012 a LP-ului său de debut, în colaborare cu Optiv, ca mai apoi să apară “Blackjack LP” în 2014.

Noul album reușește să mulțumească și fanii vechi, dar și pe cei noi, BTK păstrându-și stilul unic și imprevizibil, inovându-și totodată muzica cu ajutorul beaturilor agresive. Talentul artistului este evident, fiind dovedit de numeroasele ocazii cu care acesta a mixat în cadrul mai multor petreceri din jurul lumii.

Fiind conștienți de talentul său indubitabil, suntem convinși că vom mai auzi de el multă vreme de acum în colo. Abia așteptăm să auzim noile sale trackuri, care se vor ridica cu siguranță la același nivel ca celelalte.

BTK

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii