Brusten și-a început activitatea în drum&bass în 2008 ca rezident în clubul Coolcat, alături de colegul său Slimy, şi ca dj permanent la evenimentele din clubul Fabrica organizate de labelul Basswise, label faţă de care are o apreciere imensă. Primele producții au apărut în 2011, mândrindu-se acum cu patru release-uri în afara țării (Deep Escape Music, două la Clear Conceptions, Foldspace records), două în țară la BassTurbat, şi mai multe remixuri pentru diverşi artişti, toate acestea fiind difuzate de-a lungul timpului la Bassdrive, Longitude.fm, Sub.fm, Radio Guerrilla şi prin diverse podcasturi.

În 2012 a înființat cu Tremour, Adrian Jumugă şi în colaborare cu Skullcandy “Muzik Radio Show”, o emisiune la Radio Romania – Radio3Net cu și despre muzică electronică, în scopul de a promova și a aduce mai aproape de public scena și reprezentanții ei. În prezent, proiectul nu mai există dar toate materialele le puteti gasi pe Youtube.

Brusten şi-a îndreptat toată atenţia către labelul Hangout Music unde este reprezentantul “The Grey Division”, cu care recent a lansat o compilaţie formată din 11 piese. Există planuri mari la divizia gri, printre care se numară doar anul acesta un vinyl release și un tape release.

Momentan lucrează intens la câteva releasuri şi anume un EP pentru un label german, Urban Poetry, o piesă pentru un EP la labelul local NuDoarBas împreună cu alţi 2 artişti şi încă un EP ce va fi lansat la începutul anului 2016.

În 2017 Brusten pune bazele proiectului B:pressure, care este deja un concept iubit de dnbiștii din capitală și știm că trebuie să ne așteptăm la cantitate, dar și la calitate atunci când apare un nou eveniment. Serile B:pressure acoperă întreg spectrul drum&bass venind în sprijinul tuturor crew-urilor locale și internaționale-de la producători până la DJ, MC și nu în ultimul rând publicului iubitor de bass music.

În următorii ani, Brusten a început sa aibă o carieră din ce în ce mai înfloritoare, astfel că au aparut și colaborările internaționale – a mixat atât la festivaluri din afară, dar a și semnat cu label-uri cunoscute. O colaborare recentă și apreciată este cea cu Freqax de pe Blackout Music.

Acesta se laudă şi cu o colecţie de vinyluri, cu care merge la toate petrecerile unde este invitat şi afirmă cu tărie că mixatul de pe discuri are un feeling aparte pentru el.

ENGLISH

Brusten started his activity related to drum&bass in 2008 as a resident of Coolcat Club along with his associate Slimy and as a permanent dj at the events held in Fabrica, organised by Basswise Crew, label that he apreciates very much.His first productions came out in 2011, extending with 4 new releases outside the country (signed Deep Escape Music, Clear Conceptions and Foldspace records), 2 inside the country (featuring Bass Turbat) and many more remixes for various artists. All of his tunes were broadcasted on Bassdrive, Longitude.fm, Sub.fm, Radio Guerilla and several podcasts.

In 2012 he founded a radio show at Radio Romania- Radio3Net (along with Tremour, Adrian Jumuga and sponsored by Skullcandy). The show has the purpose of promoting and bringing the stage and the electronic artists closer to the public. At the moment, the project does not exist anymore but all of the broadcasted copies can be found on Youtube.

For now, Brusten is focused on collaborating with Hangout Music, where he is the main representative of “The Grey Division”. He recently released a compilation made out of 11 tracks.  “The Grey Division” promises a vinyl and a tape release this year so stay tuned because the plans for 2016 are to be announced.

At the moment he works hard for several releases: an EP for a german label, a track for an EP at the local label NuDoarBas (along with 2 other artists) and another EP that will be released in the following year. Brusten can also boast with a collection of vinyls that he brings at every party and he states that playing music gives him a unique feeling.

BRUSTEN

TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD

Comentarii