Unul dintre cele mai respectate parteneriate de producție, Brookes Brothers au devenit o forță formidabilă în întreaga scenă drum&bass. Format din frații Dan și Phil, Brookes Brothers au început să producă în 2002. După câțiva ani de perfecționare în studio, au reușit să lanseze prima lor piesă în anul 2005, atrăgând atenția lui Futurebound și a altor figuri importante. Prima lansare la Viper a venit în 2006 cu “Someone”.

În urma single-ului de succes au urmat colaborări cu nume mari, cum ar fi: Sub Focus – ” Verano”, Culture Shock – “Rework”, Futurebound – “Dawn Treader” și Danny Byrd – “Gold Rush”. După ce au semnat în 2007 cu Breakbeat Kaos, Brookes Brothers au reușit să ajungă pe culmi cu hitul “Tear You Down” în 2008, care a petrecut timp de două săptămâni în topul UK Dance Chart și 15 săptămâni în top 20.

În 2011 duo-ul a lansat mult așteptatul album de debut. Piesele “Last Night”, “Beautiful” și “Paperchase” au demonstrat capacitatea celor doi de a produce “dacefloor gold”, în timp ce “Corpose Bride” și “The Big Blue” le-au arătat adâncimea și versatilitatea. Albumul conține, de asemenea, și influențe dubstep și ragga pe piesa “In Your Eyes”.

Din playlist-ul BBC Radio 1, “Loveline” s-a dovedit a fi un succes enorm la Breakbeat Kaos în 2012. În august 2013, Brookes Brothers au lansat “Carry Me On” (featuring Chrrom3), piesa fiind selectată ca “Hottest Record in the World”.

BROOKES BROTHERS

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD | DISCOGS

Comentarii