Break și-a definit propriul stil drum and bass în anul 2001. Pornind la drum cu A-Sides Eastside, Break a ajuns pe cele mai respectate scene ale lumii datorită și colaborărilor cu RAM Records, Metalheadz, Shogun, Exit, Critical, Soul:R, Quarantine, DNAudio, Subtitles și Digital Soundboy.

Ca DJ, Break urcă săptămânal pe scenele drum and bass din Fabric, Detonate, Turbulence, Metalheadz și Hospitality în UK până în USA, Australia, Nouă Zeelandă, Japonia și Europa.

Lansându-și propriul label în 2006, Symmetry Recordings, Break reușește să aducă și primul lui album “Symmmetry”, datorită căruia a reușit să își facă o mulțime de fani în toată lumea, unele piese fiind preluate de către legende techno ca Laurent Garnier și Josh Wink. Al doilea LP “Resistance” conține colaborări cu Dj Die, Calyx & Teebee, Spectrasoul și SP:MC. “Resistance” a oferit o glorioasă călătorie în stilul lui Break și o indicație clară a ceea ce va urma să realizeze artistul. Următoarele colaborări cu Xtrah, Emperor și Need for Mirrors: “Framework”, “Something New”, “Music is better” sau “Steam Teain” au împins Symmetry Recordings pe scena celor mai importante label-uri. Anul 2014 îi aduce lui Break “They’re wrong” remixat de legendarul Calibre, versiunea lui fiind imnul verii susținut și de “New Design”, un featuring cu DLR. De asemenea, în 2014 și 2015, “Duck for cover” a fost un alt succes masiv la Symmetry, în timp ce remixa pentru RAM Records, iar versiunea lui Break pentru Jaguar Skills & Chords-“Lust” era deja ascultată în toată lumea.

Cu release-uri recente la Life Recordings și Symmetry suntem toți gata pentru încă un an mare în care Break va revoluționa lumea drum and bass!

BREAK

TWITTER | SOUNDCLOUD | DISCOGS

Comentarii