Blocks & Escher au crescut de la a fi unii dintre cei mai apreciați noi veniți în scenă la a se stabili că fiind unii dintre cele mai interesante și mai căutate duo-uri ale drum&bass-ului. Debutul lor a fost în 2009, fiind inspirați de artiști precum Fabio, Marcus Intalex, DJ Hype, Spectrasoul și Alix Perez, dar și susținuți Rob Da Bank, Jazzanova, Mary Ann Hobbs și Laurent Garnier.

2011 i-a condus spre lansarea unor altor producții pe label-uri precum Renegade Hardware și Horizons Music. Fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate single-uri ale anului a fost “Shadowplay” pe Digital Soundboy.

După lansări importante pe Digital Soundboy și Rernegade Hardware, a urmat lansarea propriului label, Narratives Music, urmând că duo-ul să fie printre cele căutate nume underground din muzică electronică. Label-ul a fost format inițial ca un punct de plecare pentru munca lor, alături de colaborări și remixuri, unde accentul s-a pus pe eliberarea muzicii care încapsulează atmosfera, emoția și entuziasmul.

După un șir de remixuri pentru Zomby, Orchestra Submotion și, bineînțeles, Goldie; Blocks și Escher au înregistrat albumul lor de debut pentru Metalheadz, care a fost lansat în primăvara anului 2018, Goldie menționând despre muzica celor doi: “This is art.”

BLOCKS & ESCHER

WEBSITE | FACEBOOK

Comentarii