Fie că vorbim despre puritani ai vinilului sau underground până la măduvă, te așteaptă un deliciu la 33/45 sau BOB!

Ți-am povestit vreodată despre dragostea noastră pentru discuri? Fie că săpăm prin lăzi pline de ele sau ne ia filmul când ascultăm un vinil, spune-ne cum vrei, dar o grămadă dintre cei din organizare suntem nebuni după ele! Astfel, să organizăm o scenă doar de vinil a venit la fel de natural ca freshul de portocale.

Audiofili vechi și noi, vă prezentăm 33/45, o zonă-concept a festivalului, care își ia numele de la viteza de revoluție a aproape oricărui disc. Pe lângă că vom avea veteranii scenei muzicale și că ne lăudăm cu echipament de cea mai bună calitate (sistem de sunet Aura Audio, pick-up-uri Technics — evident! — precum și mixerul cald E & S DJR 400), vei avea ocazia chiar să cumperi niște plăci de la prietenii noștri dragi de la Viniloteca și TK.

Iată și line-up-ul, în ordine alfabetică: Angel, Klaus, KJK, Mitzko, Mr. H, Mrk, Newgotti, Saga, Sensorship, Soulheads (Rapala & Calibro45), UFO și Who:ratio. Să te aștepți la ce-i mai bun, începând cu techno, d’n’b sau house, până la rock, punk, synth pop, new wave, dub sau reggae!

BOB zone s-a întors anul ăsta și, în parteneriat cu Asociația No Sheep, știe cum să te servească și mai bine! Concepută ca un loc în care fiecare noapte aduce cu ea un stil diferit, vei avea ocazia să te rupi în dans pe cele mai energetice nume sau tinerii promițători ai undergroundului local!

Prima zi aparține vechiului și bunului drum’n’bass. De la deep la hard, prin boxele VOID Acoustics vei putea asculta sunetele lui Jynx & ZeeOne, RO/A b2b Omix, Raver, Deelow, KuKy și Razy b2b Syncro. Vineri e ziua tek, așa că locotenenții Blazin’ b2b Todor, Wiztek, B:Hex, Fukdup, s’Inner Child și Option Zero vor da ordine picioarelor tale. Actul final și hardcore va avea loc sâmbătă. Revan b2b Afflikt, Hellix, Karusso și Boogeyman vor fi la butoane, iar photo-finish-ul va fi servit de o bătălie muzicală Snuff Allstars.

Cam asta-i, oameni buni! Ați pregătit biletele și papucii de dans?

R:EVOL:UTION Festival va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții.

Bilete pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus. La poartă, un bilet zilnic va costa 129 lei. Acestea pot fi găsite pe eventim.ro, iabilet.ro și bilete.ro.

 

Comentarii