Puțini artiști pot fi etichetați ca adevărați ambasadori ai liquid-funkului Drum and Bass. Proprietarul Spearhead Records, Steve Jefroy aka BCee este, fără îndoială, unul dintre cei care merită un astfel de titlu pentru aportul impresionant la formarea și evoluția subgenului liquid dnb.

Bcee s-a făcut remarcat nu doar ca DJ și producător de liquid drum and bass, dar și ca omul care știe să descopere talente deosebite. De-a lungul anilor, Steve a promovat prin intermediul casei de discuri pe care o deține artiști ca Hybrid Minds, Lomax, Pola & Bryson, Seba, Submorphics, Redeyes, Electrosoul System și mulți ațtii.

Primul său contact cu dnb-ul a fost prin intermediul Carlito & Addiction, iar de atunci a lansat 3 albume ‘’Beat The System’’ în 2011, ‘’Lost and Found’’ în 2013 și ‘’Come And Join Us’’, anul trecut, plus nenumărate release-uri. Ar fi dificil să alegem cele mai bune sau reprezentative piese întrucât Bcee este renumit pentru producție de calitate.

Într-o perioadă în care aproape fiecare producător are sau își lansează propria casă de discuri, este dificil pentru casele de discuri să aibă constant release-uri de calitate. Steve însă reușește asta cu desăvârșire! Spearhead Records a câștigat pe bună dreptate o reputație impecabilă printre pasionații de drum & bass pentru lansarea în mod constant de piese deosebite.

De câteva lucrează alături de Villem la The Vanguard Project și la un nou album Bcee, ”Thanks for Joining Us” pentru care a făcut o campanie de crowdfunding, ceea ce a stârnit mult interes în scena de dnb. Așteptăm și noi cu sufletul la gură noile piese sublime marca Bcee! ❤

BCEE

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | INSTAGRAM

Comentarii