DJ și producător înca din 2006, când era prezent la evenimentele Dance Kiss FM, Audio performează în toata lumea, întruchipând spiritul drum&bass. Cu patru albume și mulți ani de experiență în spate, Audio continuă să crească datorită seturilor pline de energie și abilităților impecabile de a mixa.

Propriile producții au început să se facă auzite odată ce a fondat Resonant Evil, după doi ani ajungând să conducă repertoriile Moving Shadow, G2 și Outbreak. Și-a pus propria amprenta și a stabilit propriile reguli în creațiile sale, astfel a fost căutat de pionierii neuro ai Tech Freak Recordings, care i-au dat oportunitatea de a-și împărtăși creativitatea.

“To The Edge Of Reason”, albumul de debut al artistului a arătat lumii că el poate satisface experiențe dincolo de ringul de dans. Albumul a fost atât de bine venit, încat a devenit membru Virus Recordings timp de 5 ani. În cadrul Virus Recordings, Audio a avut parte numai de succes în toată lumea cu LP-ul “Genesis Device”, urmat de “The Journey”, apoi “Soul Magnet” ce conținea mult căutata piesă “Headroom” – piesă pe care daca o aveai erai un norocos, fiind o influență importantă în lumea muzicii deoarece a dominat topurile importante timp de 13 săptâmâni. După acești ani de muncă, Audio a fost considerat de către Ed Rush și Optical membru de bază al taberei Virus.

Deja stabilit ca fiind un headliner în toată Europa, producțiile sale l-au făcut un fenomen global, performând pe cele mai importante scene. Reputația sa a crescut odată cu lansarea albumului “Force Of Nature”, astfel ajungând să lanseze doua albume puternice în mai puțin de un an și a atras urechile RAM Records. Spirite înrudite, Audio și RAM Records sunt o potrivire perfectă: drum&bass lifers. Primul release la RAM a fost “Heads Up”/”Stampede”, urmat de EP-ul “Nil By Mouth” și “Shatterdome”/”2 Stroke”, iar ultimul single “Make It Happen” sună promiţător pentru partea dark a casei de discuri.

Pe lânga colaborările cu adevarat semnificative pentru Audio, printre anii de muncă găsim și colaborări cu Subtitles Music, RUN DNB, Position Chrome, Renegade Hardware, Bad Taste Recordings și Forbidden Society Recordings.

 AUDIO

DISCOGS | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii