După o pauză de câteva luni, Arena dnb a revenit. Și incă cuuum!

BTA a pregătit warm-up-ul serii, iar timp de două ore ne-a demonstrat că merită să fie pe scena Arena dnb datorită combinațiilor muzicale pe care le-a realizat. Ne-a plăcut!

Cu Grid deja ne-am familiarizat: double drop, triple drop, mashups, piese clasice și noi, mixate cu precizie și într-un ritm alert sunt caracteristicile stilului său și ne-a învățat că muzica trebuie să fie rapidă și încărcată cu mult bas!

Punctul culminant și mult așteptat al serii a umplut Arena pentru Pendulum DJ set, atmosfera fiind întreținută de MC Verse, care a emanat energie pe tot parcursul show-ului. Am avut parte de un set energizant cu o diversitate bine aleasă de drum&bass și, bineînțeles, melodiile legendare precum “Watercolour”, “Blood Sugar” și imnul serii “Witchcraft” au fost nelipsite.

Kevlar a încheiat petrecerea și a reușit să țină publicul în picioare până dimineața pe ritmuri dark, reușind astfel să pastreze echilibrul serii, cât să fie o combinație placută. Putem spune că așteptarea a meritat, mai ales că am aflat și ce se va întâmpla la urmatorul party de pe 21 noiembrie: Maduk, Nu:Tone, Krakota și MC Ruthless. Good job, Arena dnb!

Comentarii