Născut sub numele de Gavin King și cunoscut și ca A Zone sau DJ Aphro, Aphrodite este un Dj și producător englez al label-ului Urban Takeover. Fiind unul dintre cei mai vechi producători de drum and bass, el a avut o mare contribuție și influență ca gen și tehnică a stilului curent.

Primul său album, lansat în 1999 sub eticheta V2 Recordings, este format din 12 piese drum and bass. Fiecare piesă are individualitate, ce reușește să crească calitatea ca întreg a albumului. Toți cei ce au avut tangențe cu drum and bass-ul în perioada lansării albumului sunt de părere ca acesta a avut un impact incredibil asupra scenei dnb din perioada respectivă. Albumul include piese ca ”Style from The Darkside 99”, ”B.M Funkster” sau ”King Of The Beats”, dacă e să numim câteva dintre ele. Piesa ”King Of Beats” ajunge și în industria gaming-ului, în jocuri precum Rollcage sau SSX Tricky. Părerea unora e că este un album pe care orice fan drum and bass ar trebui să îl aibă în colecția personală datorită sunetului distinctiv și a faptului că a fost conceput mai ales pentru ringul de dans.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjCMwYe_gvA

Al doilea album al său e lansat tot cu V2 Recordings în 2002, sub denumirea ”Aftershock”, album ce promite din ce în ce  mai multe din partea artistului. În 2007, Aphrodite lansează ”Break In Reality”, cel de-al treilea album al său cu care reușeste să câștige tot mai mulți fani în lumea întreagă, inclusiv peste ocean.

https://www.youtube.com/watch?v=Nf7uIehK2ec

Având în vedere că producțiile sale se găsesc pe Cd-uri, MP3 playere, în filme, la radio, TV și nu numai peste tot în lume, cu numeroase mix-uri ce urmează a fi lansate în continuare, DJ Aphrodite rămâne unul dintre cei mai influenți și cei mai ascultați DJ-i de drum and bass din lumea largă.

DJ APHRODITE

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii