Ant TC1 împreună cu Hidden Agenda au fondat în 2001 binecunoscutul Dispatch Recordings. Inițial, Ant s-a ocupat de management, până când și-a dat seama că dorește să se afle pe tărâmurile producției; acest lucru a venit în mod natural, Ant fiind familiarizat cu domeniul muzical încă de la vârsta de 14 ani. Primul său release, în colaborare cu Stress Level, partenerul său de producție, a apărut la Dispatch după aproape 3 ani de muncă și încercări de a atinge un sunet care să se potrivească perfect.


După lansarea debutului lor în magazine, cei doi au primit susținerea mai multor DJ, aceștia trecând la următorul nivel și anume lansarea de noi track-uri semnate Renegade, CIA, Advanced, Critical Records Integral, Liquid V, Commercial Suicide, Good Looking Records, Bingo Beats și Samurai Music.

La cerere, remixurile au început să facă parte într-o măsură mare din producția lor și duo-ul a început să remixeze piese ale unor artiști precum Hidden Agenda, Chris SU, Artificial Intelligence, Kabuki, Total Science, Optical & Ryme Tyme (Jagged Edge), Atlantic Connection, Tactile și DJ Marky.


Evoluând și ajungând să colaboreze cu producători ca Survival și DLR, abilitățile lui Ant au fost promovate, acesta lansând și material solo. În 2014, Ant a realizat o ambiție de-o viață, asigurându-și primul release la Metalheadz cu “Hungry For Atmosphere”, realizat împreună cu Mako, DLR și Villem.

Producția lui Ant constă și într-o masă de compilații și mixuri ce aduc împreună piese lansate de Shy FX, LTJ Bukem, Total Science, AI, Spectrasoul, Klute și Brian G. În plus, activitatea sa a fost puternic evidențiată și în emisiunile de la radio găzduite de Friction, Grooverider, Fabio, Goldie și Bailey la BBC Radio 1 și BBC 1Xtra, unde Ant a avut propriul show de 4 ore. Ant a devenit cunoscut la nivel global, din Adelaide până în Los Angeles, din Hong Kong până în Sarajevo, fiind prezent în mod regulat la party-urile din Marea Britanie.


În prezent, Ant se ocupă de managementul Dispatch Recordings, dar administrează și Metalheadz, având lansate numeroase compilații la Dispatch, albumele de succes “Transit One” și “Transit Two”, dar și “Dispatch 100”. Ant a remixat piesele mai multor artiști, printre care și Cern & Dabs, Sunchase, Quadrant & Iris, Friske și Nymfo, propriile sale trackuri fiind, la rândul lor, remixate de Xtrah.

În plus, Ant este și șeful departamentului de management artistic la festivalurile Outlook și Dimensions, jucând un rol foarte important în aducerea drum & bass-ului de calitate în Croația în fiecare an.

ANT TC1

 SOUNDCLOUD | FACEBOOK

Comentarii