Fiind considerați deja unii dintre cei mai populari DJ ai scenei de Drum and Bass din UK, Konichi și Decimal Bass și-au unit forțele și au creat Annix , colaborând cu DJ Hype în 2012, atunci când “Late Manouvre” și-a făcut apariția pe “The Flavours Vol. 4” EP.

Ca rezultat duo-ul a reușit să obțină un contract exclusiv cu Hype și al său label Playaz și nu a fost o surpriză pentru nimeni faptul că albumul lor de debut numit “Inception” a fost unul dintre cele mai așteptate release-uri ale anului 2013, ridicându-i la un alt nivel și obținându-le cât mai multe bookinguri peste tot prin UK, Europa și Australia.

În anul 2014 au lansat “Past and Future” EP și au remixat melodiile”Hellcat” (Must Die!) și “Put It On” (State of Mind & Nymfo). Duo-ul a fost susținut în mare parte de Skrillex, Noisia, TC, Hazard, Friction, Calyx & Teebee și The Upbeats.

De când înregistrează pentru label-ul Playaz, Annix susțin că în sfârșit au un label de care sunt 100% mulțumiți și în ciuda câtorva luni dedicate scrisului și perfecționării materialului, duo-ul insistă că noile lor piese vor fi cu siguranță unele pe care vom vrea să le ascultăm.

ANNIX

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii