Andy C este considerat unul dintre cei mai importanți artiști britanici de muzică dance la nivel mondial, atât de către public, cât și de renumitele publicații Mixmag și DJ Mag. Până în prezent a primit peste 40 de premii, a mixat pe scenele celor mai mari festivaluri din lume și a fost ales de artiști ca Rudimental, Major Lazer, London Grammar și mulți alții pentru a le remixa piesele.

Succesul lui Andy C și statutul de invitat special au fost câștigate în timp: la Radio 1 Hackney Weekend a avut mai multe vizionări online decât Jay Z și Rihanna, la Glastonbury în 2013 a pus muzică pentru 85.000 oameni, iar remixul său pentru piesa “Get Free” al Major Lazer a ajuns în topul iTunes imediat după ce a fost adăugat în playlist-ul Radio 1.

Mult așteptata compilație Nightlife 6 a ajuns pe locul 1 pe Beatport, iar piesele “Haunting” și “Workout” au fost promovate de către Zane Lowe și Annie Mac la Radio 1. Faimosul post britanic a avut chiar o emisiune specială dedicată label-ului lui Andy C, Ram Records. Atenția Radio 1 este ușor de justificat ținând cont de artiștii pe care Ram Records i-a descoperit și susținut. Chase & Status, Wilkinson și Sub Focus au contribuit la poziționarea Ram Records ca unul dintre cele mai respectate label-uri independente din lume.

Principalul motiv pentru care Andy C a devenit unul dintre cei mai prolifici artiști drum’n’bass din istorie este pasiunea sa pentru muzică și garanția că seturile sale sunt formate din piese unice.

Andy este mereu în căutarea celor mai noi și inedite trenduri muzicale, fapt confirmat de artiștii Ram Records Loadstar, Calyx & TeeBee, Frankee, Delta Heavy, Culture Shock, DC Breaks, Hamilton, Mind Vortex și mulți alții.

ANDY C

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD | WEBSITE

Comentarii