Amoss este rezultatul unei prietenii vechi, întărită de pasiunea pentru muzică care a crescut pe parcursul anilor. Este vorba de Andy Tweedale și de James Evans. Cei doi se cunosc încă de la liceu, mai exact din 2006, când s-au întâlnit la o petrecere. S-au împrietenit instant după o sticlă de Cointreau și o discuție îndelungată despre muzică . Împreună au descoperit muzica electronică alături de ramurile sale, ajungând și la drum and bass. Înarmați cu o copie de Abelton 5, niște turntable-uri și câteva reviste Computer Music, proiectul Amoss a fost creat.

În 2010, aceștia au lansat primul single numit ”Glurg Monster” pe Cyclone Recordings, mai apoi debutând cu un EP pe Renegade Hardware numit Inception. A urmat o serie de lansări pe diferite label-uri mari, în 2012 duo-ul reușind să capteze atenția a multor ascultători cu EP-ul ”State of Suspension” lansat pe Dispatch Recordings. Cu influențe mari de neurofunk și techstep, EP-ul a ajuns foarte cunsocut și lăudat. Cei doi și-au lansat și propriul podcast numit ”Cranium Sessions”, unde ne arată noutățile din lumea dnb-ului de calitate.

Amoss continuă să ne impresioneze cu stilul lor agresiv și vrem să auzim cât mai multe de la ei în continuare. Deasemenea, sperăm că s-au simțit bine la noi în țară. Cine știe, poate ne vom revedea curând!

                             AMOSS

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii