Agressor Bunx este proiectul reprezentat de doi frati, Alexander și Nikolay și este unul dintre cele mai puternice proiecte drum&bass din Ucraina și nu numai. Cei doi și-au făcut apariția în 2009 cu cele mai profi releas-uri la RAM Records, Program, Eatbrain, Blackout, Bad Taste sau Citrus.

Având suportul unor artiști precum Andy C, DJ Hype, Noisia, Black Sun Empire, The Upbeats sau Audio, cei doi au reușit să își imprime stilul în rândul iubitorilor de drum&bass. Astfel au ajuns printre cei mai iubiți artiști. În 2015 au adus puternicei compilații “Ramsterdam” piesa proprie “Trice”, care a fost diferit față de ce obișnuiseră până atunci – un sunet mai experimental și vibe-uri old school.

O mențiune specială trebuie adusă piesei “Tommy Gun” care a fost lansată la Blackout, ulterior cucerind mințile tuturor și dancefloor-urile din toată lumea. În 2016, Agressor Bunx ne-au adus probabil best work-ul carierei lor, și anume EP-ul “The Order” – 5 piese necesare neurofunk-ului și familiei Eatbrain.

 

AGRESSOR BUNX

FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Comentarii