![]() |
|
|
|
#2 |
|
|
i like it
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
e inca pe tzeava...dar are super cover si din playlist pot sa spun deja ca imi place.
|
|
|
#4 |
|
super
este un mix foarte bun.
imi plac toate piesele, cunosteam si aveam deja 50% din ele, dar la o calitate slaba (inregitrari de pe stream-uri radio) calitatea sunetului este buna, nice transitions, i like it a lot, iar faptul ca este facut de un roman il face de 34 de ori mai bun sunt fan al mix-urilor (am vreo 2 cd-uri cu asa ceva, toata lumea se mira "Ce mp3-uri sunt ma alea de 103mb?" gata, ca mai am niste mix-uri de downloadat PS. ieri v-am descoperit nebunilor (drumandbass.ro), si mi-ati dat speranta ca mai exista in tara asta si altii mai "anormali" ca mine, in marea asta manelisti si alti obositi (stau in constanta unde e chiar mai grav ca in alte orase din tara)
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
pstdgt: bine ai venit!
ia vezi pentru mai multe mixuri oferite de noi - http://www.drumandbass.ro/dnb/mp3/ si da, am sa fac buton de mp3. poate anul asta.
|
|
|
#6 |
|
|
da ?!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Supporter
|
coveru' e si el interesant!:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
bine v-am gasit.
da, chiar ma miram ca nu e buton de mp3 pe site yeahm, nice cover (uitasem)
|
|
|
|
#9 |
|
|
super mixul... fain de tot... merge la fix!
l-am dat jos de o saptamana dar abia in w/e l-am ascultat cum trebe (adica nu la amaratele boxe de calculator...) ultimile 2 trackuri de pe mix sunt geniale. (pune si un .cue de la mix daca se poate) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
sa vezi si sa nu crezi...
FRUMOS=MIXBUN+CALITATE EXCEPTIONALA...tot respectul...te-am pupat bine in dos(cur) vb serios a placut...
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |