Creatorul unui nou stil de Drum and Bass, cu influențe din subgenuri din toate colțurile lumii, Dub Phizix și-a început cariera acum mai bine de 20 de ani, în Manchester, UK. Pe vremea când era doar un puști, acesta era cunoscut ca fiind o persoană care adora să facă mișto de vecinii săi. De la muzica dată la maxim și poate neînțeleasă de nimeni, până la farse peste farse, George Ovens a știut din totdeauna exact ce voia să devină atunci când avea să fie mare: Dub Phizix.

Cu piese lansate de pe label-urile Exit, Soul:R, Critical, Samurai Music, Commercial Suicide, Dispatch and Ingredients, cu Mixmag-ul numindu-i muzica “Essential Material” și cu numeroase apariții pe la cam toate festivalurile din lume, Dub Phizix face ce știe el să facă cel mai bine: să creeze o muzică cu un sunet atât de unic și molipsitor încât nimeni de pe scena de dans nu ar putea să stea locului.

Din 2000 și până acum, Dub Phixiz a legat o strânsă colaborare cu MC Strategy, cei doi devenind un grup muzical complex și plin de surprize. În anul 2011 totul avea să se fructifice pentru cei doi: după lansarea piesei “Marka” – Exit Records, Dub Phizix și MC Strategy au devenit arhi-cunoscuți și cel mai important, doriți la cam toate evenimentele de drum and bass din Anglia, cât și din Europa.

În perioada 2011-2012, piese ca “Never Been” sau “I’m a Creator” au rupt gura târgului și au consolidat în același timp sunetul unic pe care Dub Phizix a reușit să și-l imprime în cam toate melodiile sale. Având și propriul sau label acum, Senka Sonic, acesta lansează celebra melodie “Buffalo Charge’ și mai dă încă un capac, parcă, genului de drum and bass. Reinventandu-se în așa stil, așa de des, Dub Phizix cu siguranță va rămâne unul dintre cei mai interesanți artiști în următorii ani.

 

DUB PHIZIX

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | INSTAGRAM

Comentarii