PDA

View Full Version : De ce nu`l chemati la toate party`urile pe Rancha???

DrUmNbAsS
09-12-2002, 17:30
. :twisted: ...toata lume stie ca Rancha este cel mai bun din tara...astai clar....chemati`l si voi la party`uri mai mult.....atat am vrut sa zik..pax all

Flex
09-12-2002, 22:18
"Rancha este cel mai bun din tara" ?!/!!? :P
Acuma nimeni nu a facut o ierarhie a dj-ilor din romania, sa vedem si noi care e mai tare! Cert este ca e cunoscut de multa lume, din sfera party-urilor din sibiu si cluj.(mai ales de "rave boys"!) :)

Pentru a clasifica cu adevarat un dj, trebuie luate in considerare mai multe puncte: technica de mixat, muzica pe care o pune, si reactia cu publicul ("feelingul" acela care trebuie sa-l aiba un dj pentru a tine lumea in miscare!)

Acuma nuh vreau sa critic (desi as avea motive :lol: ) dar ramane la latitudinea fiecaruia de a clasifica un dj!

roll
10-12-2002, 12:11
nu va aprindeti asa --Rancha vine la Tm in 14 --vezi la www.anonimtm.ro!Poate ii asa de cunoscut ,ca ii si cam singurul din zona Ardeal (exceptie-Banat ) care se mai incumeta sa puna asta !Respecte la toata lumea

Flex
10-12-2002, 14:16
Eu nuh ma aprind! :twisted:

dudu
10-12-2002, 14:34
las ca va zicem si voua cum o fost sambata (vezi la www.anonimTM.ro)...
...da de unde vine chestia ca nimeni nu-l cheama. inculpatu` de ce nu zice nimic? (andrei) sa se zbate mancatiasi, ca asa-i in capitalism!

VoyLarkin
16-12-2002, 12:01
din cite sti, la 75 % din evenimentele organizate de mine, a fost prezent si rancha. in legatur cu tehnica si muzica folosita: am observat ca sunt multi dj unoscuti international, care nu au o tehnica foarte avansata, si pun ma mult accent pe muzica. eu personal, prefer un dj care intr-adevar lucreaza la platane, si nu pune dor bataie pe bataie si asta a fost. dj-ing nu inseaman sa treci doar dintr-o piesa in alta
dj-ing inseamna: s creezi o piesa noua, sa faci treceri de mai mult de 1 minut, scratch, eventual sa increci sa intri cu un al 3-lea platan. dar asta inca nu face parte din iteresele unor dj cu nume, din romania. bafta ptr ei, si mai uitati-va cum mixeaza dj ersati si cu experienta facuta in toat tariile lumii.
un top l dj-iilor: r fi ceva interesant, sa vedem intr-adevar, care dintre " houseri" stei sa faca o constatare la tema si nu sa spuna: ala are ochi frumosi, e tare ...celalalt are un nas strimb, e nasol ...astea nu e un mod de-a costata.
...rancha, pe 27 decembrie in sibiu, la techno experience...poate ne vedem acolol. papa