View Full Version : Promovare pe DrumAndBass.RO
Topic deschis sa avem un loc unde sa discutam announcement-ul din forumul de evenimente.
MadLiquid
13-05-2009, 11:49
Da, perfect :thumbup:
mindcrusher
13-05-2009, 13:09
Pai ce sa fie de discutat?
Mie cel putin mi se pare fair, corect si mai mult decat decent. In felul asta e bine petnru toata lumea.
E foarte decent si avantajos pentru toata lumea, dnb rulz.
Probabil se refera la formularea anuntului, data eventului etc.
Poate ar fi ok o modalitate sa apara enventurile in ordine cronologica.
Eventual sa postezi announcement-ul cu un numar de zile stabilit dinainte, habar nu am.
Era o idee :morning:
Pai formularea anuntului (de fapt primul post dintr-un topic in forumul de evenimente) e la latitudinea fiecarui promotor. Trebuie sa facem diferenta intre promovarea platita care inseamna sticky al topicului dedicat evenimentului in forumul de evenimente plus banner si stirea care apare pe prima pagina care este echivalenta cu un topic creat in subforumul stiri din forumul ascuns camera motoarelor. Aparitia stirilor este si va ramane pentru intotdeauna absolut gratuita si aici nu se vor face sticky-uri.
Aranjarea stirilor pe prima pagina se face in ordinea invers cronologica postarii lor si e la latitudinea fiecarui promotor sa-si aleaga data adaugarii stirii. Cum vad eu lucrurile:
1. Stirea este adaugata cu mult timp inaintea evenimentului - lumea afla din timp, isi rezerva acea seara pentru eveniment dar stirea aluneca incet - incet in jos si cei care intra pe site sa-si caute de distractie pentru acel weekend s-ar putea sa nu-l observe.
2. Stirea este adaugata tarziu, cu putin timp inaintea evenimentului - e mai mare probabilitatea ca cei care intra in ultimul moment sa vada stirea in schimb se pierd avantajele expunerii din timp.
In forumul de evenimente e si mai mare haos-ul. Topicurile urca si coboara in functie de bump-uri - unii profita de asta si incearca sa-si bump-uieasca anuntul aducand informatii noi continuu, adaugand mixuri, poze sau mai stiu eu ce. Cea mai buna expunere in forumul de evenimente o ai printr-un sticky.
Evident pe departe cea mai buna reclama pentru un eveniment e banner-ul omniprezent din top. Dar nu am vrut sa vand doar banner-ul, mai ales ca multi nici nu au artistul grafic mereu la indemana, ci am vrut sa ofer un mic plus, si cum 99% din request-uri erau de genul: "rev, imi faci si mie sticky topic-ul x" am zis hai sa bag sticky-ul la pachet.
Mai degraba ma gandeam ca acest topic sa fie folosit la dezbateri de genul pret prea mare sau mai stiu eu. Cu toate ca pretul l-am stabilit sa fie aproximativ pretul a doua bilete la un eveniment respectabil. :)
Bagati din top.
MadLiquid
13-05-2009, 18:26
rev wrote:
Mai degraba ma gandeam ca acest topic sa fie folosit la dezbateri de genul pret prea mare sau mai stiu eu. Cu toate ca pretul l-am stabilit sa fie aproximativ pretul a doua bilete la un eveniment respectabil.
Cat ? In RON :D
Aici - http://www.drumandbass.ro/announcement.php?f=7
Ghost Town Events
11-05-2010, 15:24
Se poate un PM cu detalii despre plata ? si daca exista optiunea pentru 3 saptamani - 60 de RON ... Danke
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.