View Full Version : MIX: Mesmer - Communication
Whaaa. A sosit baiatu si pe plaiurile drumandbass.ro. :) Ce am sa zic, decat ca e batranul nostru Mesmer! Am zis ce era de zis la stiri. Ruleaza la greu. Get your freaky party shoes on and go boogie! :) :) :)
Dupa cum ziceam in curand 2 EP-uri Mesmer. Numai sa-i dati mail sa-l futeti putin la cap sa ni le trimita odata!!!
:!: :wink: :?:
a...pai da...numa vorbe de bine despre mesmer...dar...parca in ultime doua piese se percep niscaiva bucati de hybrid...nu ca m-ar deranja....dar tare as vrea sa stiu exact...sa vad daca am avut dreptate...mai este o persoana interesata sa afle.in rest...un melanj bine lucrat...chiar prea bine.parte de break este super...poate pe viitor ceva ambient...nu ca as avea ceva contra psyului andrei :idea:
Nu este nici picatura de Hybrid acolo.. its all "homemade" in there!:)
Intentzia mea NU a fost sa "sune" a Hybrid! Daca se intampla acest lucru este o PURA intamplare..
Hehe.. "melanj" suna.. apetisant:) MERSI:)
Um, am pus foarte mult suflet in a crea piesele incluse in acest mix.. si deasemenea FOARTE multa munca! Sper sa fie primit cu placere, sa placa:)
rev, DA! acum, acum! EPurile sunt gata.. o sa "ajunga" in curaaaaand si la dnb.ro!! :)
gie de gie :)
ce sa zic ?? :) m-a pus fratimiu sa scriu.. ca sa creasca numaru de posturi aici...
andreeeeiiii !! scriu de bine sau de rau ?? ok.. scriu ce vreau.
aaaa.. marfa, bafta, si cika face videoklip... il filmeaza intr-ul borthel :P da cika nu am voie sa zic de asta !
pa
Jeeez! BEHAVE! :P
um, apropo.. toate piesele incluse in mix sunt create de mine:) apoi "strategic" plasate in acest "continuous mix" :) heh.. spun aceasta ptk am primit mailz cu questii de genu`..
"baah! imi place la nebunie melodia 2, sau 3, sau 8, sau N.. zi-mi si mie cine o canta si cum se numeste.. sa o iau si eu de pe net!"
LOLZ
deci! piesele din mix.. spun inca o data.. sunt create de mine! :)
[am intalnit si pe mIRC astfel de treb`shoare]
ps: lista cu numele piesutzelor din mix le-a postat frumos rev alaturi de frontcover (deci, vizibila tuturor..)
:)
Da, da, fie, sunt cree par toi...
Dar una mai pe la sfarshit tot suna a Plump DJs... Oricum ash asculta. :)
De altfel ar fi super misto daca ai face un fisier .CUE cu ajutorul plug-in-ului mentionat mai inainte. Creca iti dai seama cum se face. Ideea e sa indici de unde iti incep piesele si numele acestora. Daca ai face asta ti-as fi super multimitor.
Si nu uita ca am promis publicului 2 EP-uri by U. Ce mama drq faci? Unde sunt? Lenesule... :P
bv beui mesmere...u make me proud(Not) ..da` mah...is cool..chiar merg la vale super mijto..like da sound in general..aveai ji nijte chestii mai slow...nuj cum care imi aduceau aminte de nijte songuletze ushurele de club...da e super ok...chiar mi-a placut 8)
ne0phyte
06-12-2002, 00:24
lol de lolz? ce legatura are mesmer cu drum and bass-u? ardeiush stii ca mie nu-mi plac piesutzele tale.. asa ca nu are rost sa zik io c cred de celebrul mix..! :D
Draga ne0phyte cel din gabba land caruia ii place teroarea. Stai asa nu misca. Sa-ti explice tata. Asadar si deci simplu ca mai nu poate fi iti zic pe scurt. Nu am avut bani de breakbeat.ro. Ca-l luam. Dar cum nu cobor cu lopata in pivnitza zilnic sa-mi intorc stash de dolari inseamna ca nu am luat fiindca nu am avut bani.
Si cum, deoarece, asadar ca. Ritmurile lui Mesmer sunt mai frante. A se citi rupte, aaa, break asa mi-am permis cu voia dumneavoastra sa-l introduc pe site. Si asta nu in ultimul rand datorita faptului ca face o muzica de o calitate foarte buna.
In cazul in care tu vii cu o piesa superba drum'n'bass creata de tine, nu voi sta un minut pe ganduri si-l voi publica.
No, chill!
tokitoriki
06-12-2002, 09:18
pt ca un ascultator de drum'n bass mai vechi de doua saptamani o sa aprecieze cu siguranta si ceva breackbeat nu skool garage dub sau ceva din zona asta 8) asa cred eu :lol: poate ma insel
Ok! tokitoriki te inteleg dar ar fi bine ca acei ascultatori de doua saptamani de dnb sa stie ce inseamna garage, dub, nu skool..etc :P
ce baga mesmer e muzica de calitate si necomerciala ...... si am uitat un lucru e muzica romaneasca !!
apropo...
dub - metoda de compozitie muzicala, care consta in suprapunerea peste o inregistrare existenta (vinyl) a unor instrumente noi; curentul isi are originiile in Jamaica de unde vine si notiunea de remix
garage - Stil muzical format in New York, o fuziune intre Chicago house si vocal in gen soul afro-american
rhaptor... eu sincer prefer uk garage... :)
nu ca ala din state ar fi de lepadat. sincer daca m-as apuca vreodata de dj-uit din astea as pune. plus din alea care se baga mai nou in pigeonhole-ul de roots, adica felix da housecat, miss kittin and the hacker. adic' new oldies but non goldies. :)
rhaptor, definitia aia a dubului se refera la altceva, nu la stilul muzical dub. care este un stil derivat din reggae, mai electronic, cu samples de reggae si multe efecte. in special acel "dub delay"...
si nu e chiar ceea ce numeste michi de la suie "dub" :)
cum s-a ajuns la "dub", mai?:) recunosc.. imi place foarte mult "dub".. DAR mixul meu nu prea are legatura cu "dub" :) ..divagatzi! :)
Poi intreaba-l pe tokitoriki!
UK garage dupa parerea mea este comercial, are un sound mai "digerabil", este stilul care a "salvat" (daca pot spune asa) drum'n'bass-ul de a ajunge la mainstream!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.