View Full Version : Roni Size
:) care vrea sa discutam despre Roni Size scrieti-mi please.
Ma intereseaza si schimb de muzica...
Am o gramada de albume de la Roni Size! E cam old baiatu da merge!
Am ascultat un sample din ultimul album Roni Size - Touching Down. Am crezut ca e o greseala, ca e sample din Ram Trilogy sau Bad Company. Searing bassline, hihats taioase, in sfarsit ceva mult diferit de kekatul comercial de pe albumul comercial. Pentru mai multe, http://www.breakbeat.co.uk
daca tot vb de roni size ce parere aveti de proiectul Breakbeat Era (roni size, die & Lennie laws ) :?:
:D :D
mhhhh!cam fain....un pic spre comert..dar e misjto[vezi Rancid]....ar fi trebuit sa se simta mai mult presenta lui roni...un sound mai a la Dirty Beats.
Breakbeat Era a fost misto la vremea ei. Inca mai aud lume care n-are tangente cu dnb ca inca mai asculta albumul. Se vede insa ca productia nu mai are farmec, breakurile de acolo nu prea mai sunt la moda, iar drumandbassul vocal se bazeaza pe mai multe voci feminine, nu una singura. Kosheen a fost un proiect pentru mase. La un moment dat era ok, dar ce s-a promovat de pe album a fost extrem de trist ca sound.
roni size is da kiiiing!:)
eh...tot parintii stiu mai bine... :wink:
Si aia mici stiu de Roni Size........New Forms e album de baza la mine!
size are album nou, il lanseaza zilele aste in uk: "touching down"! sunt foarte curios sa aud.
Si eu sunt curios tare. Mai ales dupa ce ultimul album a fost cam... slab. Cel putin raportat la ce facea nenea Size inainte. Stam cu ochiu pe Net deci.
De abia l-am luat !!!!!!!!!!!!!!!!E bun de tot.............Roni back!
de pe net ?
daca da, atunci zi de unde :)
Am avut mare noroc si l-am luat de pe kaza!
l-am luat si eu, nu pot sa zic de unde ca e warez :P, si nu se compara cu new forms
l-am luat si eu, nu pot sa zic de unde ca e warez :P, si nu se compara cu new forms
Si ce daca e warez... iti ia SRI ip-ul si vin la tine la usa :) daca nu vrei sa distribui chiar asa... da-mi si mie un private message cu linku :)
si apropo... am gasit o melodie :) un remix.. dar imi place http://www.brainkiller.it/prodge/speedwaymix.zip
Better....................much better!!!!!!!!!!!!!!!!!
e mai bun ma... link n-am de unde sa dau, ever heard of p2p? :P
:!: :P :!:
bah gica...ia sa ne vedem mai curand...poate aduci si roni...ca vad ca s-a cam vorbit de el pe aici...dirty beats si remixu la circle s de referinta.!sa nu uitam de brown paper bag.
weedsurfing
29-11-2002, 15:22
wow. roni.
ok. deci daca are cineva nevoie va pot da asa
New Forms (disc1&2), In the mode si un album de remixuri
(Roni Size vs. Reprazent) - mixuri de pe New Forms in general
cu Grooverider, Krust, Kruder, Photek, Nobukazu Takemura, etc..)
Apropo, unul din meritele lui Roni Size a fost ca a castigat
(cu New Forms - un album de o tenta clar necomerciala
Brit Music Awards. Bristol rules)
Message me on private. Nu scriu cd-uri.. :)
La fel, daca mai cautati ceva cu inversunare dati un mesaj.. poate poate.
But.. stie cineva de unde se pot lua release-uri ale trupelor romanesti ?
(P-Nal, BAU, etc.. ) I'm a fan ;)
uh.. uh..!
pnal ? eu sint fan mai mare :)
p nal :)
cateva melodii vechi de-ale lor sunt pe mp3.com, dati search dupa "p nal", cred ca gasiti. in rest.. pe compilatii. setup, tm99,00base.. mai nou 01, care tocmai a iesit.
da' cele mai recente, astea de la festivalu din 2002 nu cred ca o sa le gasiti pe undeva, ca din cate am inteles de la ei, au fast bazate mult pe chitara live, fara de care au declarat ca n-au farmec. asa ca cel putin pana or ajunge prin studio sa traga calumea (bani etc..) sigur n-o sa le gasiti.
bateti-i si voi la cap :)
ah, era sa uit!
si-au facut si site nou
http://www.pnal.com
huhu :D
Roni Size a luat-o pe o panta [descendenta as spune] ciudata.... :?
De la drum'n'jazz a trecut la hard-step si se indreapta spre tech-step...
Eu astept la fiecare album ceva mai bun ca 'newforms', dar m-am linistit...
-poate altii :(
oricum pentru dnb, 'newforms' e o capodopera... as spune genial :!:
crede cineva ca a castigat 'british music awards' in fata la prodigy si altii
pe degeaba :?:
Dermon.. vreo legatura cu festivalul ala de multimedia (sau ce era) de la brasov.. care se tine (sau se tinea) la breashov ?? stiu ca parca era cineva cu numele asta cu niste melodii, s3m-uri parca, pe un numar din CHIP.
weedsurfing
30-11-2002, 20:49
lol. stie lumea.. :)
well.. dracula party care intre timp s-a cam prostituat si am iesit din organizare. Eram amandoi (me & dermon) organizatori. ;)
lol... yo nu sunt "lumea" io fac parte din matrice :D io sunt jeeez :P
gata cu prostiile .. iti pot garanta ca nu multi isi mai aduceau aminte :wink:
tokitoriki
04-12-2002, 23:06
preferam ceea ce era inainte lumea asta a cam inceput sa se grabeasca
, piesele sunt cam monotone , si destul de slabute eu am fost dezamagit 8O
tokitoriki
05-12-2002, 09:07
e beton doar o piesa FEEL THE HEAT 8O
oho!
dERMON! mai traiejti?:) n-am mai auzit ceva dinspre BV de mult:)hehehe.. bah, dERMON! baga-te pe mIRC la #saturnzreturn (ma gasesti cu acelasi nume.. ) sa iti trimit ceva prin dcc.. s-ar putea sa iti placa.. SERIOS!:) [nu.. nu ma ref. la muzica/mp3/s3m/it.. sau alte astea.. O SA VEZI!:p]
weedsurf.. you.. yoouuu.. YOUUU!!! :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.