PDA

View Full Version : synth analog

urban-gogu
08-11-2002, 01:02
Stie cineva pe undeva vreun synth vechi, ramas de la vreo nunta ? Poa' sa nu stie midi, macar CV daca are e bine...orice (moog ;) , juno, yamaha dx...)
Sau chiar si veva mai nou (digital) cu multe butoane & stuff... imi bag ceva in haina de iarna si bocancii de care mi-a dat mama bani.

hazee
17-11-2002, 20:41
sa stii ca ar fi un raspuns la rugamintea ta, dar e cel putin fuckin' mental:
am gasit un anuntz in ziar despre un juno 106 sau asa ceva la un nuntas prin lupeni, conditie excelenta( zicea el) si costa cam 5 bulioane,negociabil i guess.
daca ai fi dispus psihic si fizic :))) fac un efort sa caut nr. de telefon respectiv...

hai noroc!

urban-gogu
18-11-2002, 22:37
I' m there .... sa arunc un ochi pe harta...e ok.

ti-as fi recunoscator. din ce data e anuntul ? e din ziarul cu care a acoperit bunica rafturile pt muraturi, sau e mai recent ?

hazee
19-11-2002, 19:36
ziarul e din toamna - septembrie si avand in vedere ca e numai pe jud hunedoara sunt slabe sansele ca omul sa-si fi vandut scula - te costa doar impulsul la romtelecom sa afli :)))))
iata numarul 0254 562900

scula: roland juno 106

sa nu mori de ras cand iti raspunde nevasta, treaba e cam rurala if u know what i mean :))))

daca iese ceva astept o bere virtuala :))))

hai noroc

urban-gogu
21-11-2002, 03:20
Shit. L-a vandut acum o luna unora din timisoara cu 3 mil !!!

urban-gogu
23-11-2002, 23:38
stie cineva cam cat e vama la synthuri vechi ? Am auzit bombe de genu 40% din valoarea pe care o au ei in catalog.

weedsurfing
29-11-2002, 20:25
löl.
juno 106 la lupeni..
Damn.. in curand apar Clavia NordLead si Oberheimer pe undeva pe la
Faurei. Sau mai nou un MC505 pe la Copsa Mica, la unul care face manele
pe el ;))

s-a tampit lumea, pe cuvant :)

regards.

VoyLarkin
24-12-2002, 15:32
nu-ti fa grji cu vama, ca te rezolv eu. deci daca vrei sa-ti iei o scula veche la mina a 2a. intra pe www.e-bay.de sunt licitatii. dar tre sa ai cont la ei si se livreaza numai in germania. ptr o bere(dar nu virtuala) :) ... te ajut. dar ptr asta ar trebui sa dai unui om de-al meu din sibiu, banii, ca sa nu am surprize , si la urma sa ramin cu synth-ul , ca la ora actuala nu pot sa-mi permit glume de acest gen.
vama inclusiv transport, te va costa maxim 40 euro (transportul de la mine , pina in orasul in care doresti m-atale :)
bafta . daca esti interesat, cauta-ma la mesaje private

sandy
20-04-2004, 08:12
O sa ridetzi dar am gasit in Bistrita un TR 808.Nu era in mare stare dar nici scump nu erea.Avind in vedere ca n-avea midi si ca arata cum arata,i-am dat cu flitu.
In schimb am eu un Yamaha TX 81 Z(modul ) si un Roland TR 505.

MrPit
21-04-2004, 00:13
Vama la o "orga electronica" (caci asa apare in catalog) e in jur de 50 euro, indiferent de ce tip de jucarie...daca e synth si nu arata ca o clapa..nu stiu tre sa ma uit

S-auzim de bine/

pimpi
24-02-2010, 05:56
SAlut. Uite-te la anunturile mele, poate gasesti ceva analogice interesante! Multumesc