PDA

View Full Version : dnb to breakbeat

phoneme
22-06-2003, 13:39
exista unii artisti de dnb ce au trecut la breaks.
unii nu in proportie de 100%
dupa ani buni de facut dnb.

blim,t-power,pulse,aquasky...

sa fie diversitatea ce ii atrage spre breaks :?:
voi ce credeti :?:

reash
22-06-2003, 17:46
nu cred ca e vba de si anume diversitate...pur si simplu s related.poate ca se trata de un impuls, de autodeterminare, la modul....ia sa vad...pot sa fac si asta.plus ca ...nushu...dnb and breaks go freakin great together.

phoneme
22-06-2003, 20:42
da reash,ok.
normal ca sunt related. :wink:
nu de asta e vorba.

nu au facut-o prea multi,nu?

Flex
23-06-2003, 23:07
:oops: :oops: :oops: :arrow: :!:

reash
23-06-2003, 23:37
mi-ai adus aminte assembler....disturbance kicks asses. :twisted:

ufo
24-06-2003, 00:03
cred ca va bateti capu' prea tare cu genurile! spun numai atat ca se intampla sa stiu direct de la sursa - Aquasky aveau proiecte paralele pe toata aria: langa dnb&breakz aveau impreuna sau solo proiecte de triphop/hiphop si chiar tekkno!!! asta poate si pentru ca erau 3 si fiecare s-a dezvoltat ca producer mai mult pe o anumita latura! :)
dar oricum producerii fac un singur gen sub un nume din motive de marketing! sunt foarte multi care au proiecte paralele in genuri diferite. iar daca la un moment dat nume din dnb au gasit oportun sa faca breakz asta avea legatura tot cu piata si trendul! poate nu credeti, dar numele cele mai cunoscute sunt foarte strans prinse intr-un sistem. chiar si producatorii acestor genuri considerate necomerciale tin cont de piata, de conjunctura, de preferintele de moment ale publicului samd.

sensorship
24-06-2003, 21:00
ba, ala care esti asa tare
acu chiar m-am enervat

MasterBlaster e un nume in plus care si-l-au pus aquasky pt ca lumea lua vinilurile lor cu breaks si le bagau la super-viteza in seturi de dnb...trebuiau sa faca o delimitare...nu exista nici un master blaster in realitate....mai cauta de citeste si tu

Flex
24-06-2003, 23:49
Da, inteleg mare greseala, desi in multe liste am intalnit 'aquasky vs. masterblaster' la rubricile de 'features'. Sa zicem ca am fost informat gresit, sau nu m-am interesat eu atat de profund. Stiu ca au lucrat si sub numele de 'Mad Dog' si 'Jaziac Sunflowers' dar aceasta in trecut. Imi dezvolt ideea: Nu cred ca exista un val semnificativ de a trece de la dnb la breaks, poate cateva cazuri izolate, iar 'aquasky' nu este un exemplu potrivit!

phoneme
27-06-2003, 19:29
chestia e assemler ca nu trebuie sa te dai rotund daca nu esti.
nu vreau sa fiu rau,dar sunt unii care stau pe net toata ziua,
citesc si memoreaza fara rost unele informatii.
nu zic ca esti tu unul din acestia :wink:
kestia cu master blaster...
chiar de era un alt artist,aquasky nu mai participa sau cum :?:

eu am vrut sa stiu doar parerea unora.
just this :)

Flex
27-06-2003, 22:52
Huh! Ai un punct de vedere bun! Stau pe net..... dar nu toata ziua, mai mult noaptea..... :roll: ....cam asa imi 'irosesc timpul' (dupa parerea ta!)ascultand si dwld trakz cat mai "fresh" (like Fresh!.. Got it? :) ) Ma dau rotund? Hmmz poate chiar sunt 'mai' rotund!?! Nah! ironia faptului... :)
Sunt bucuros pt tine ca esti bucuros ca ai aflat parerea acelor "unora" :arrow: :!: :)

phoneme
29-06-2003, 15:28
ok man
don`t wanna argue :evil:
s-o lasam balta...