PDA

View Full Version : new shy fx single

TRG
23-10-2002, 18:39
Following their summer smash 'Shake Ur Body', Shy Fx & T Power along with vocalist Di, are once again destined for chart success with their follow up 'Don't Wanna Know'.

:)))

cosmo
24-10-2002, 11:16
Nicolae: parca tie it placea vocal dnb, vocal beatz na ia te uite ce am gasit! Stanton Warior! Astia baga breaks cu tendinte nu skool si dnb si au o femeie cu o voce extraordinara si un mc care sufera de logoree!
Ala care mi le-a dat zicea ca e luat de pe vinil de la Roli Breaker asa ca vezi tu!

tokitoriki
05-12-2002, 09:21
mda merge cam cantata pesa da er misca chestia care ma oftica la tot ce apare e ca nimic nou nimic nimic adica un ritm nou un snare in plus un hihat in minus nasol daca nu se poate mai mult 8)

TRG
05-12-2002, 09:29
exista si altceva, poate nu asculti tu ce trebuie:)) daca vrei sounduri diferite, incearca labeluri ca subtitles music(polar, teebee, future prophecies, concord dawn), sau certificate 18. nemtii de la precision breakbeat research scot ceva misto, pe linia asta: santorin, hard:edged, infracom.

bfx
05-12-2002, 09:34
bai
eu cred ca ar fi cazu sa iasa un dictionar de dnb artists
ca e unu dupa fiecare pom
eu nu inteleg cum puteti sa tineti minte atata zeama :)

TRG
05-12-2002, 09:39
pai eu seara inainte de culcare imi notez pe caiet dicatndo toti artistii drumandbass si pe urma ii memorez ( cu voce tare), dupa care intru pe site si ma dau rotund:))))

hehe, you don't know the half of it.... :D

tokitoriki
05-12-2002, 19:32
merge si ce zici tu insa dillinja silverblade e piesa care imi place mie la greu si nu mai reusesc sa gasesc ceva la fel .. aaaa si detox ram trilogy mai merge adica restul imi plac dar nu ma rup 8) multumesc oricum 8)