View Full Version : MUZIK Cover CD
Oameni buni. Tocmai mi-a sosit revista. Si numarul din aceasta luna are un cover CD 100% drum and bass si 100% misto! Asa ca daca doriti sa aveti un CD original cu drum'n'bass, mixat de Addiction cu piese una si una go fetch revista de unde apucati. Ca sa nu mai spun ca primiti si o revista misto pentru pretul ala. Hehe.
It rocks!
cum facem rost de revista?! :roll: :wink:
faci abonament :)
cica se gaseste si prin bucuresti de cumparat..nu stiu exact pe unde..
prin cluj stie cineva daca apare?
In Cluj nu apare niciodata nimic.
intr-un timp era la hollywood music + film. primul numar care-l am eu de acolo l-am luat. din bucuresti. acuma sunt abonat...
asta este :wink:
rev: cat platesti pe an?
One Year at GBP 56.70.
You do the math... :)
prin iashi oare se gaseshte? ... shi abonamentu` cum l-ai facut?cupon de la revista or somthin` like that?
Nu, fara cupoane. Direct on-line. Aici (http://www.qssa.co.uk/ipc/ipcshop/expandcluster.asp?campid=6&pc=IZAG&clustid=10) chiar si cu Visa Electron...
am uitat un lucru important...cum se numeshte revista?!
CDJ Doru the Damaja
24-05-2003, 21:27
lol.
magwrath
27-05-2003, 09:46
da' alte reviste nu au pagini de dnb?ceva care se gaseshte,ca bravo,sau popcorn?
ba da, in numarul actual de popcorn vei putea citi despre noua piesa drum'n'bass a lui ricky martin iar in bravo despre ultimul remix breakbeat by ozone.
informatii neverificate - nu sunt direct vinovat pentru banii aruncati pe fereastra daca cumparati mai sus amintitele reviste si nu gasiti articolele mentionate. :P
rev: nu e funny (lipsa de) cultura (muzicala) din ro :wink:
magwrath
30-05-2003, 07:12
lipsa de cultura,respectiv subcultura sau supracultura,creste direct proportional cu emigrarea creierelor din romania si cu perioada de timp de la revolutie incoace.
in alta ordine de idei,am un popcorn din '98 sau '99 in care este un articol despre jonny l si despre premiile dnb din gb.
tragetzi voi concluzia...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.