PDA

View Full Version : mare chef mare

narcart
08-04-2003, 03:14
1. SOUNDSHIFTAZ feat MC LI adica un aradean, un satmarean si un alt aradean, respectiv, cu ganduri mari (dnb mult si bun)
2. in 18/19 aprilie in club GONG.
2a. "evenimentul" o sa se numeasca "ANTIGONG" in ideea ca gong-ul e club de jazz blues.
3. intrarea o sa fie simbolica si anume 9.900 de lei (restul garantat: 100 de lei plus distractia)
4. argument: de vreo saptamana in gong "zac" scule de aprox 2000W
5. alt argument: VREM!
NOTA: pentru cine nu stie, clubul GONG e pe langa complex, mai precis la CASA TINERETULUI.
veniti cu mic cu mare!!!!!! 8)

dudu
08-04-2003, 07:21
yeeeaaaahhhh buuuoooyyy

singura chestie este ca cam proasta zi v-ati gasit:
e chiar we cu studentfestu`!!!!
:) ...si vezi ca ai uitat sa zici ca e in Timisoara mei.
..da oricum trecem pe acolo sa checkuim.

ufo
08-04-2003, 14:30
sunteti antijazz/blues?! :lol: asta e ceva nou:)

narcart
08-04-2003, 15:06
nu suntem anti jazz si nici anti blues, doar ca noi vrem dnb, si denumirea "antigong" a fost (cre`ca) ideea patronului din gong, si mai mult ceva asa haios, nostim. si in lagatura cu suprapunerea tu studfest-ul,... cine vrea studfest sa mearga, cine vrea dnb sa vina. :D ramane sa va anunt,-am data exacta, ca inca nu ne-am hotarat dc e 18 sau 19. (depinde cand e chef la arad, care e in una din alea doua zile). atat deocamdata.

qewza
08-04-2003, 15:22
din cate am auzit va fi drum'n'bass si la studentfest :)
hehe

reash
08-04-2003, 20:45
:mrgreen:

a...cre ca e un moment oportun...ce ziceti de o viit colaborare pt un party intre o org din Buc si voi asti din Tm.... ha?!

astept review de la partyul de mai sus! :twisted:

ufo
08-04-2003, 22:21
"voi asti din Tm" :lol: :lol: :lol:

org din buc!??!?! :lol:

Mesmer
09-04-2003, 00:41
LOOOOOOL :D la baiatu`cu partyu! :D
"pentru ca VREM!"
ASA NENE! MARF :D
siriãsli! :)

dudu
09-04-2003, 08:01
ca sa claificam:
la studentfest sunt joi si vineri 17-18.04. GROOVEOHOLICS, B.A.U., TMBASE si ANONIMTM
si sambata S.PAPARUDE+MARIKA+H.COUTURE...asta din cate stiu eu
vedeti si voi cum sa va faceti programu mai bine, na.
.....iarasi un we plin de breaks la `asti din Timisoara`:)

weedman
09-04-2003, 08:32
bai artistilor,da' prin iasi cand aveti de gand sa veniti?este si aici o comunitate de underground,si nu toti putem sa venim la shourile voastre din tm,arad...

Mesmer
09-04-2003, 13:54
cand s-o gasi cineva pe acolo sa NE (astia din Buc) respectiv II (cei de la TM) cheme si pe acolo
*d0h!*
:D

weedman
10-04-2003, 07:26
da asta asha e.

Darky
10-04-2003, 09:17
Fuck :x io aci mare aradean si never heard of them .... :oops: .... oricum nice :wink:

KOSAK
10-04-2003, 20:47
Sincer e o idee super buna...un gathering de muzicanti Bucurersti+Timisoara (in afara de tmbase normal) dar nu numai cu DNB
sa nu fim exclusivisti .....evident .....mai mult DNB dar...oricum ..si un pic dub , un pic de house ( poate niste goa ) ? hmmmm??
poate in vara sau ceva....
poate chiar maine... :D

reash
10-04-2003, 21:08
mahj...ma simt cam aiurea ca vb despre asta in topicul lui albastreala.....dar......fiindca am adus vba....**synthplants** a promovat si techno.......si progressive house....in anumite ocazii.....noi ne-am gandit sa facem o zeama dnb pt ca aici nu prea prinde...decat in locuri ca web...in care tre sa stai la rand...nu ca m-ar deranja...dar....timisoara are experienta in ceea ce priveste organizarea de partyuri pe acest profil....are si un public bine definit...cam asta ar fi treaba.
ufo...voi asti din tmBase :wink:

Blu
12-04-2003, 00:11
@reash u reffered to me when u said "albastreala" ? :P (sau mie somn mie)? :P

10110010
12-04-2003, 22:09
Eu zic sa veniti la noi in Galati ca tot vrem sa dam un party cu un program destul de variat, adica:
Clubin & House,Trance & Goa, Breakbeat, Drum & Bass, Jungle, Technical Drum & Bass, Dark Drum & Bass, Atmospheric Drum & Bass, Chill Out.
Pe 16 mai in Club S.

phoneme
13-04-2003, 11:34
really? :wink:

CDJ Doru the Damaja
13-04-2003, 19:27
Cata, bafta la chef, ca tu te ocupi de toate ce tin de el, nu? :)
Is it gonna be a PC party or is there any vinyl involved?
One.

narcart
15-04-2003, 17:55
na bun....cateva raspunsuri la cateva intrebari....stim faptul ca chefu nostr pica cu suie dar noi ramanem optimisti daca se poate.....in ce sens?hai ca se mai plimba lumea pe la chefuri nu tre neaparat sa ne blocam pe unu' in alta ordine de idei multumim lui dudu ca ne sprijina respect sa stii ca la cam toate chefurile tale ne distram.....si altceva hai so facem sa vedem cum o sa iasa......ciau

hazee
15-04-2003, 19:16
poate ajunge si the deva kru pe acolo sa checkuiasca the soundsystem of arad...
pacat ca nu mai e tubul, really :)))))

rev
15-04-2003, 21:39
<iar offtopic>
ba, refresh un outsider. ce s-a intamplat cu tube? ca intr-un timp auzeam ca ar fi misto. s-a inchis or what?
</iar offtopic>

nuxx
16-04-2003, 01:12
tubul nu a murit ! are narcart dreptate! (ba, dumi! de unde vine faza cu narcart?) se tin inca chefuri de tub in arad la club sky cam o data pe luna. locul nu e cel mai potrivit dar chefurile is super tari!stiu si unii timisoreni care au dat prin sky.

in legatura cu party-ul ala care are si house si clubin' si trance combinate cu drum'n'bass... eu nu pot sa inteleg asa ceva! sorry! dar oricum orice miscare cu muzica electronica merita atentie! asa ca: BAFTA dude!

chefu din gong e compromis mai mult din cauza distantei mari fata de lemon. sper sa ajung oricum...

dudu
16-04-2003, 06:55
yes, narcart zice ceva..... mai trebuie lumea sa se plimbe...
da pana la `party-tour bus` mai e ceva :)
sper sa vina lume la ambele..eu le checkui
oricum studentfestu are publicu lui, care e cam altu decat ala al nostru.
deci...big up

Darky
16-04-2003, 10:42
TUB nu a murit ci doar locatia se schimba din cand in cand ... pacat de vechia locatie ... era un loc fantastic , multi am fost crushed cand am aflat ca se va inchide ... intradevar o data pe luna de obicei Vinerea se tin chefuri in SKY ... its not the same but hey ... ne multumim cu ce avem ... Apropo Strand ... daca sunt bine informat la fel ca si anul trecut the TUB crew deschide un mic bar chiar in capatul Strandului ... daca veniti in Arad treceti pe la acolo ..... Deschidere oficiala strand 1 mai :lol:

Mesmer
16-04-2003, 13:00
kosak GOOD IDEEA! really! :D
dar.. aia din tmbase ce au? mie imi plac! :)

nuxx
16-04-2003, 16:27
pe strand se tin chefuri in fiecare seara daca e lume asa ca veniti! e adevarat ca totul e cam improvizat acolo dar atmosfera e super tare!!!

pt. darky: dc si tu esti tubist cred ca ar trebui sa ne stim oarecum....

KOSAK
16-04-2003, 21:22
Msmer-
M-am referit la party in sine..nu la oameni..adica ceva timisoara si bucuresti (un party in afara de tmbase)
unde poate mai vin cativa care nu pot sau nu vor sa vina la tmbase..
Cred ca ar fi ceva tare...asta daca nu se supara cineva...

nuxx
23-04-2003, 23:14
eu nu stiu cati de aici au fost la chef sau, ma rog, cati au stat...ideea e ca eu am plecat pe la 4 jumate si lumea inca dansa.muzica a fost chiar ok si mc li a avut si el faze geniale! cred ca mi-ar fi parut rau dc as fi ratat asa chef...