PDA

View Full Version : rare romanian

weedman
03-04-2003, 08:16
a auzit cineva de firedrill sau de brazda lui novac?
stiu ca e mai mult idm decit dnb,dar sunt tot din underground,si cred ca totusi sunt cunoscute.as vrea sa ascult din nou '2d*4' de la bln,sau 'q-cumber' de la firedrill,pe care le ascultam inainte la klub bizzar,pe atomic.
peace,drummerz

Mesmer
03-04-2003, 22:33
heh.. si mie mi-au placut.. nuj dk exista pe undeva pe piatza "realeased" ceva! :) hm..
nici ca mp3 nu am gasit pe nicaieri.
voi?
:D

weedman
04-04-2003, 07:32
dat iz quite true,my friend,but we don't have 2 give up.keep on searchin 4 da true blue dnb/idm artists

Geeka
05-04-2003, 17:00
Le am io .......................daca le vrei da mesaj!

wakax
06-04-2003, 10:36
daca te intereseaza IDM romanesc
poti sa te uiti / asculti:
http://makunouchibento.inpuj.net
si
ElectroNVC (nu-i stiu site-ul dar geeka il stie precis)

waka x / makunouchi bento / TMbase

rev
06-04-2003, 14:36
electronvc are doua piese la besonic:

http://www.besonic.com/User/0,1391,g0r0l0t0o0i379684,FF.html

din antidrumz mie imi place partea a doua (care e mai "normala" ca sa zic asa). enjoy.

weedman
06-04-2003, 15:59
a auzit careva de future groove feat raster point 'analogue dawn age'?
by the way :
http://makunouchibento.inpuj.net rulezz
peace

moebius
07-04-2003, 13:45
am eu analogue dawn age

Geeka
08-04-2003, 17:57
Am eu mai multe chestii Future Groove..............da mesaj!

weedman
09-04-2003, 08:27
bai geeka,ti-am mai dat msg,da' vad ca nu vrei sa raspunzi

sadboy
17-04-2003, 09:42
am io ceva melodii de la future groove...da nush dak am cd-ul al mine...apropo sunt in iashi :o

sadboy
17-04-2003, 09:44
0740067171...bogdan...if you`re really interested

Darky
17-04-2003, 12:26
eu am un album de la firedrill ... nu a fos released niciodata da suna bine de tot :) go Aradeni go !!!

sadboy
18-04-2003, 09:09
matze are cineva?!

rev
18-04-2003, 12:49
matze era pe besonic candva demult...
www.besonic.com

hazee
21-04-2003, 15:46
am eu matze ceva album(cred ca e furat de cineva de prin studio hehe) de acum doi ani, atre trackuri destul de misto si lucrate, intre idm(dansul creierului - parca) trip hop - 'trippy hoppy' si ceva breaks, matze style 'viorica'.
mai am de la yama album cu 'nuxe',ceva chilled beatz, dar dragutz..
plus productii proprii(-anod+catod - atmosferic d'n'b cu ambient textures) sau de la prieteni, adica nonel(baiatu are 2 cd-uri de idm - veRRy veRRy nice). ultimele nu stau prea bine la capitolul productie pentru cei care au pe ce sa faca diferentza...
so...

pstdgt
21-04-2003, 23:44
la capitolul mai necunoscute.. tot de pe besonic, Proiectu Parizer.. acum cativa ani au pus 4 piese acolo (acum sunt doar 3).. mie mi-au placut destul de mult, insa n-am mai auzit nimic de atunci de ei....

si ca tot era vorba de yama studios.. nu reusesc deloc sa gasesc niscaiva NSK :(

sadboy
22-04-2003, 09:08
la nsk am tras eu un pik de pe audioG...cind era...am shi un mix de vro 60 de minute...e marpha...!!!pakat ca nu so mai auzit nika de ei in ultimul timp...cik` au fost bine primitzi afar`cind au prestat...asha auzisem... :o :)

pi3rc3r
22-04-2003, 13:58
NSK au prestat vineri in club Space, foarte misto baga

pstdgt
22-04-2003, 22:27
hmmm.. NSK am doar ce au pus pe compilatia aia "Asculta-ti muzica" de acum tz ani.. in rest ce am auzit pe la tv cand inca mai dadeau pe la protv.. sunt tari de tot.

prost e ca nu gasesc nici pe net ceva muzica de la ei.. ce sa mai zic de cumparat. cred ca am colindat mai toate magazinele din constanta si ... pauza. daca intrebi pe careva daca are `drum'n'bass` se uita la tine de parca ar vrea sa zica "n-a aparut inca jocul asta"

sadboy
22-04-2003, 23:19
eu am cautat in iashi compilatzia de la tmbase shi ciuciu...pe unde am intrebat de ea trebuia sa le zic de 2 ori ca nu pricepeau din prima...abia pe la mall am gasit caseta...dar eu umblam dupa cedeu....concluzia: e foarte putzina muzica de calitate,la ora asta,pe piatza romaneaska...

moebius
23-04-2003, 16:22
parca albumul nsk se mai gasea prin magazine... hmm, ciudat :?

sadboy
23-04-2003, 21:20
serios?!ai vazut tuh?

pi3rc3r
23-04-2003, 22:02
nsk gasesti in magazinele hollyoow music & film, cel putin gaseai acum nu situ, da eu am 2 albume ale lor luate dupa net,incercati dc++ ca deacolo le-am luat

rev
24-04-2003, 20:27
hai ma piercer. asa incurajezi tu scena romaneasca? prin dc plus plus? nu cred ca e un efort financiar atat de ingrozitor de mare sa dai banii pe un cd romanesc... mai ales daca te consideri fan.

Geeka
25-04-2003, 21:28
Eu sunt unul din putinii oameni care detin albume Matze oferite chiar de dumnealui...........sunt un mare fan Matze!!!!!!!!!!!

PS:Acum Matze mai are un proiect Empty Recycle Bin foarte interesant si inceput acum un proiect cu Sultan de la Groovoholics,Dru Klein si Vexxatu pe nume Blanos Distruzos............atat pentru moment!

sadboy
27-04-2003, 00:01
bai,respektele mele...! :lol:

weedman
01-05-2003, 15:49
am eu 'trebuie sa dansam',da pe caseta.

wrk
05-05-2003, 14:09
Blanos Distruzos e super!!!!

sadboy
09-05-2003, 10:03
never heard of it :oops: :roll:

weedman
16-05-2003, 14:47
never heard of wat?

sadboy
17-05-2003, 14:53
di formatziunea asta :Blanos Distruzos !!! :lol: :oops:

Andreea
18-05-2003, 09:19
electronvc besonic page : www.besonic.com/User/0,1391,g0r0l0t0o0i379684,FF.html

apar mereu alte trackuri

moebius
18-05-2003, 16:03
electronvc besonic page : www.besonic.com/User/0,1391,g0r0l0t0o0i379684,FF.html
apar mereu alte trackuri

:lol: :P :wink:

rev
18-05-2003, 21:18
heaha. da, banuiam noi. :)
check out his cool new rank! :D

sadboy
24-05-2003, 18:45
nemos pe unde pot gasi?!ca am cercetat eu intens, shi...fara rezultate pozitive :roll:

magwrath
02-06-2003, 10:10
apropos de blanos distruzos,am aflat de la matze ca si vexxatu vexx face parte din proiect,si ca va aparea ceva pe piata in curand.

Geeka
06-06-2003, 11:29
In curand nu...........

magwrath
06-06-2003, 16:49
who told you...(that)?

Electric Brother
22-07-2003, 14:01
Fratilor,
Multumesc foarte mult pentru felul in care ne sustineti! Pentru mesajele pe care le citesc aici sau prin alte locuri - si alea de bine si alea de rau.
Vreau doar sa va zic ca am lansat 2 cd-uri:
- AIEVEA - "Scared of Jazz" - formatia este compusa din Marta Hristea, Raul Kusak, Sorin Romanescu, Vlaicu Golcea, Matze si Electric Brother. Discul este un fel de nu-jazz/downtempo - www.aievea.ro - o sa cintam la Vama Veche la Bibi Bistro de pe 29 iulie pina pe 3 august in fiecare seara!!!
- ELECTRIC BROTHER- primul disc - in sfirsit - cu Marta Hristea la voce pe citeva piese, cu Vlaicu Golcea la contrabas, cu DJ Sleek la platane pe o piesa, cu Brigada Artistica Urbana la tobe si fx pe 2 piese... - www.electricbrother.ro
Ambele discuri sint facute de noi singuri de la cap la coada (si de La Strada Music - care ne-au ajutat cu partea legala - niste oameni super misto).
Si pentru ca in afara de 3 cluburi din Bucuresti nimeni nu vrea sa le vinda, le vindem noi direct, daca intereseaza pe cineva.
CD-urile costa 150.000 bucata plus posta, sint cd-uri originale si cu coperti de carton editie limitata.

qewza
22-07-2003, 14:08
mai traieste sleek? :)
a venit prin tara sau a trimis scratchurile de la mare departare?

Electric Brother
22-07-2003, 14:32
sleek traieste si e bine merci ceea ce va doresc si voua.
scratch-urile le-a facut cind era aici. piesa e mai veche.
insa abia acum a aparut pe disc.

Geeka
24-07-2003, 19:24
Produsele mai sus mentionate (Aievea/Electric Brother)sunt senzationale mai ales EB........sper ca aparitiile live sa se indeseasca pentru ca ar fi pacat ...........raman in continuare cel mai mare fan Electric Brother.........

PS:Asteptam MATZE...................
PS:In viitorul apropiat o sa iasa pe piata si proiectul Sunday People al celor doi frati Nasser cunoscuti si sub numele de Groovoholics,produs ce cocheteaza cu ambientu`(surprinzator nu?)........dar mai multe informatii va poate da domnul Gurei(DJ MIKE) pt ca am inteles ca albumul in cauza va fi editat sub Sofamusic.

cri
25-07-2003, 09:56
nemos pe unde pot gasi?!ca am cercetat eu intens, shi...fara rezultate pozitive :roll:

pentru nemos e-mail-uieste-l pe freak : thefreak@hardisco.com, poate-ti zice el noutati.

cat despre blanos distruzos va zic:
sunt :oops: impresionat ca va intereseaza ce se-ntampla cu noi astia din subsolul showbiz-ului.
cel putin eu ma mai incarc cu energie si ma motivez sa continui sa ies mai des din studio..

planuim sa cantam un jam la centrul int. de arta contemporana
cu blanos distruzos :lol:
[ati-percutii, sultan-keyboards/sampler, matze-samplers, vexxatu vexx]

prin septembrie.

mersi toata lumea.
sa treiesti geekule.

cri
matze

hazee
25-07-2003, 14:45
man, chiar ar fi bine sa va mai produceti si voi live ca nu am mai avut onoarea demult si m-am saturat sa va vad(pe bucati) numai la tvr internatiional sau tvr 2 la chit-chat cu florian din transilvania :D - nu te supara, e la modul cel mai prietenesc/simpathetic spus!
profit de ocazie sa zic multumesc pentru 'viorica' 'trippy hoppy' si alte gems de pe cd-ul matze pe care-l posed, asemenea si pentru mr. nuxe!

one love!

cat despre domnul handrabur sunt curios : a(u) cantat pana la urma anul trecut la samothraki festival(grecia)?
mere mortals sunt grei pe dincolo...

hazee
25-07-2003, 14:50
sunt curios: pe albumul electric brother sunt ceva piese din 'Furia' sau reclame? nu de alta dar sunau prea bine :)

:arrow: oare prin august , cand voi ajunge si eu pe acasa mai gasesc vreunul din discuri? if not, pot sa fac o rezervare ?

fanx

weedman
25-07-2003, 16:47
anybody in da house got dj vasile's 'drumu basului'?

magwrath
25-07-2003, 17:57
sau 'proiectul verde'?

cri
25-07-2003, 18:02
man, chiar ar fi bine sa va mai produceti si voi live ca nu am mai avut onoarea demult si m-am saturat sa va vad(pe bucati) numai la tvr internatiional sau tvr 2 la chit-chat cu florian din transilvania :D - nu te supara, e la modul cel mai prietenesc/simpathetic spus!
profit de ocazie sa zic multumesc pentru 'viorica' 'trippy hoppy' si alte gems de pe cd-ul matze pe care-l posed, asemenea si pentru mr. nuxe!

one love!

cat despre domnul handrabur sunt curios : a(u) cantat pana la urma anul trecut la samothraki festival(grecia)?
mere mortals sunt grei pe dincolo...

----------------------------------------------------------------------
haze,
n-am nici o putere in legatura cu aparitiile. cel mult pot sa am noroc sa existe cineva caruia ii pasa de genul asta de manifestare artistica
[k sa vorbesc pe limba lor] :roll:

live-uri am mai facut cu bajetzii cu blanos distruzos.
asta-i mai mult un proiect happening. nici nu ne-am gandit sa-l scotem vreodata din studio..adica n-am facut inca vreo piesa de album. totu-i pe baza de simtire de bine. nepremeditat. ne adunam si bagam sculilii in priza si interactionam. si vexxatu vexx e genial. jam. nu-i perfect. dimpotriva, e plin de impuritati. greu de-nteles pentru oamenii care se asteapta la mari scheme sincronizate. inca n-am dat cd-ul cu cut-uri din session-uri decat la amici din jurul nostru care iubesc intamplarile artistice.

acum pregatesc un cd cu d-ale noastre pentru ufo. zice ca va face o emisiune misto in ardeal. mi-as dori sa ne auzim si pe-acolo.
o sa pun cd-ul in plic si o sa il trimit. asa ca urmareste emisiunea lui ufo. sper sa-ti placa si sa banuiesti ce fericiti eram cand ne amestecam zgomotele.

nuxe s-a carat in canada definitiv. tin legatura cu nenorocitu' ca mi-am dat seama ca mi-e dor de el.. habar n-am daca mai caca muzici. nu stiu daca mai are timp. o sa-i dau un meil sa-i arat ca ce-a facut n-a fost degeaba..

dan handrabur a venit din canada [sper ca definitiv]
mere mortals inseamna dan handrabur [vocea e sotia lui]

nu stiu daca au fost in grecia nemos. dar au fost in bulgaria. si mi-au zis ca a fost INCREDIBIL de fain. toata lumea era in starea potrivita si astepta infometata zgomotul. s-au distrat monstruos.
bulgarii i-au r e s p e c t a t cum se cade.

nu stiu ce sa-z mai zic.
asa ca m-am carat :?

c

cri
25-07-2003, 18:09
sunt curios: pe albumul electric brother sunt ceva piese din 'Furia' sau reclame? nu de alta dar sunau prea bine :)

:arrow: oare prin august , cand voi ajunge si eu pe acasa mai gasesc vreunul din discuri? if not, pot sa fac o rezervare ?

fanx

----------------------
electric brother a facut impreuna cu vlaicu golcea muzica din "furia"
vorbeste cu cristian [fratele electric/electric brother] sa-ti puna deoparte un disc.
te costa 150 000 lei.

daca reuseste sa vanda cele 500 de exemplare [si reuseste ca mai are doar cateva] cu banii obtinuti pe ele, mai comanda inca 500.

asa se-ntampla cand vrei sa renunti la serviciile
[sau mai bine zis la viciile] unei case de discuri.

www.electricbrother.ro

c

sadboy
25-07-2003, 21:54
am eu ceva piese la nsk...chiar shi un mix tras de pe raposatu` audiogalaxy...

qewza
26-07-2003, 04:35
ufo face o emisiune in ardeal??? :)

Electric Brother
29-07-2003, 08:54
Am lipsit putin si nu am apucat sa va raspund:

- exista piese din "Furia" care apar si pe disc. nu era pacat sa le las doar acolo? in film apare cite o tema scurta de citeva zeci de secunde...am facut din ea o piesa intreaga. asa e frumos.....parerea mea.....

- cd-uri mai am destule. spuneti-mi ce si cum si va trimit cu placere. asa cum am mai zis este 150.000 plus posta.

- o sa avem citeva concerte dupa ce ne intoarcem de la Vama Veche - si Aievea si Electric Brother live'n'direct. primul de care stiu deja este pe data de 14 august la Green Hours cu ambele trupe si cu East Village si probabil o sa si mixez eu niste muzica dupa concert.

Respect. Revin cind aflu mai multe.

wakax
29-07-2003, 12:15
pentru toti cei care nu stiu
ca mai sunt si de aia :)
o corectie fara pic de ironie.
Timisoara e in Banat - nu in Ardeal.
desi pentru cei din Bucuresti pare tot provincie cred :)

waks

bfx
29-07-2003, 13:13
ce se ataca astia frate :)

ufo
29-07-2003, 15:07
bfx, eu nu-s neaparat patriot local, cum is multi pe aici, da' e chiar ceva diferenta in ce priveste muzica, vibe, atitudine. la tm chiar e altfel decat in ardeal la cluj sau la sibiu dpdv muzical. asta era ideea lui waka...

TRG
29-07-2003, 15:13
In echipa drumandbass.ro nu e nimeni din Bucuresti. In fara poate de Cosmo care sustine ca s-ar fi nascut in bucuresti:)

wakax
29-07-2003, 15:30
nu m-am atacat -
am spus acolo.
doar o mica corectura a fost.
am mai avut ceva prietene din bucuresti/ploiesti etc
si dansele credeau acelasi lucru.
ca timisoara e in ardeal.

seb
29-07-2003, 16:16
eu is moldovean. sic!
galati massive eastside p.diddy... notorius big rip!!!

formfrommorf
29-07-2003, 17:04
8) clar:
botosani,suceava,
iasi, neamt,
vaslui, bacau,
galati, vrancea
is in moldova.

mai ari tcineva ceva di zs?

ufo
29-07-2003, 17:40
eu nu :) ce s-ar mai putea adauga?

CDJ Doru the Damaja
29-07-2003, 20:36
Ca tot veni vorba de handraburi, http://www.epitonic.com/artists/weed.html

Greetings,
Doru.

phoneme
03-08-2003, 02:27
he he.
moldova rulz... :lol:

asa ar spune si Shtefan...

sau...

wakax
03-08-2003, 18:08
chiar nou de la noi:

kpu.046 :: Leenak & Makunouchi Bento :: Miopedi

http://www.kikapu.com/label/releases/kpu046.htm

( feedbacks welcome )

waka x / makunouchi bento / TMBase

hazee
04-08-2003, 13:12
ATENTIEE:

deseara la Cinetrip la sziget vor canta NEMOS!!!!!
aseara fost chris carter(tcr, uk) si maine FREQ NASTY!!!! asta pe langa eroii locali NAGA si others.....

CDJ Doru the Damaja
07-08-2003, 21:50
- ELECTRIC BROTHER- primul disc - in sfirsit - cu Marta Hristea la voce pe citeva piese, cu Vlaicu Golcea la contrabas, cu DJ Sleek la platane pe o piesa, cu Brigada Artistica Urbana la tobe si fx pe 2 piese... - www.electricbrother.ro

Nu ne spui si numele albumului cu pricina, pls? Pe site erau mai multe si nah.. nu mi'am putut da seama. Thanks & greetings.

Electric Brother
08-08-2003, 10:39
Numele albumului cu pricina este Electric Brother. Nu stiu ce ai vazut pe site ... poate la cd-releases ai vazut tot felul de compilatii, cd-urile cu NSK, cu Aievea si asa mai departe. Dar album Electric Brother este singurul.
Iar coperta lui este chiar desenul asta de linga mesajele mele.

Respect.

Electric Brother
08-08-2003, 12:03
Doru the Damaja iti zice ceva clubul "Black Elephant" din Chisinau?
Exista o sansa (nu foarte mare deocamdata) sa facem un concert Electric Brother acolo. Sint niste baieti interesati sa organizeze un concert.
Astept si eu un feedback de la tine sa stim ce fel de loc e ala, etc. Mai sint si alte locuri misto si interesate de muzica de-asta? adica daca tot venim poate facem un concert vineri seara si unu simbata in alt loc sau asa ceva.
Multumesc.

CDJ Doru the Damaja
08-08-2003, 12:43
:) Cum sa nu'mi zica, m'am rupt acolo de doua ori vara asta. Mi se pare foarte ok, din punct de vedere al muzicii, sonorizarii, preturilor, ambiantei (mai slab cu luminile, care imi amintesc de cele de la "tip top minitop"). In general, se asculta rock si jazz, dar am tras si doua party'uri d&b, in mai si iunie... si or sa mai fie. Poze de la party-ul din iunie ai aici http://jungle.neonet.md/fotos/shabash.shtml
Mai e un club, Studio 1 .. o sa vorbesc cu Vova (meatworks), poate sunt interesati si ei.
We're waitin!

Greetings,
Doru.

PS Adu si cate o copie dupa albumul tau si Aievea daca vii :!: 8)

Electric Brother
08-08-2003, 13:11
Multumesc mult de tot. Sper sa facem un concert acolo. Se pare ca in septembrie fac un festival de jazz in Black Elephant si poate ne cheama si pe noi.

vasquez
11-08-2003, 02:22
waw EB am sa fac comanda la CD-ul tau serios dar prin septmebrie cand ajung acasa. Sunt un mare fan jazz, be-bop, nu jazz orice etc. Hmm am lucrat la ceva proiecte individuale experimentale si jazz chiar am sa pun un link sa dld trackul sa-ti zici parerea.
peace bro
vasq :wink:

vasquez
11-08-2003, 02:26
aaa da am uitat. Sunt din Neamt si e cam greu cu influentele pe aici chiar foarte greu noroc de Web si de Vest ca altfel dead :roll: anyways Moldova Rulez cred ca era si timpul...
:)

Electric Brother
11-08-2003, 10:08
Astept link-ul. Vreau sa aud piesa/piesele. Unde le-ai facut? in Neamt sau in alte tari?

sadboy
14-08-2003, 02:47
try to buy the electric b album...arata shi suna de nota 10 :D ...keep ya heads up!

task0
26-08-2003, 09:59
Frate Electric te-am gasit pe o compilatie RFI "Datcha Studio" si la salariu o sa-ti dau un mail sa iau si albumul ;) Pe cand niste concerte in Bucuresti?

Bafte!

magwrath
03-09-2003, 10:55
eb,ce se-aude cu albumele alea doua?era vorba sa i le trimiti lui weedman.la mail nu mai raspunzi?

Electric Brother
04-09-2003, 11:12
am fost plecat. m-am intors. da-mi mail pliz.

phoneme
06-09-2003, 23:45
hai sa mai schimbam subiectul :wink:

de proiectul fost :?: Substance ce se mai stie :?:
mai traiesc :?: :roll:
cine sunt :?:
beat the loop :wink:

sadboy
08-09-2003, 21:04
de central Bpm mai shtitzi ceva?

weedman
10-09-2003, 13:33
de rix mushrooms ati auzit careva?

sadboy
10-09-2003, 21:25
e romanian? :oops:

weedman
12-09-2003, 08:45
da e romanian,si cinta rock psychedelic,trip,jazz,din cate stiu

Geeka
12-09-2003, 10:41
Rix e o chestie care imi place mult de tot.........trebuiau sa fie sub RUF..........pacat !!!!!!!!

weedman
21-09-2003, 13:32
cine e responsabil de www.sub.ro ?astept un upgrade cam de mult

weedman
02-10-2003, 15:37
update am vrut sa spun

qewza
02-10-2003, 16:08
din cate stiu eu nu mai exista sub records...

tokitoriki
05-10-2003, 09:32
am ru ceva nsk ( cred )

task0
08-10-2003, 11:26
ALIF TREE !

Damn, de azi de dimineatza ascult in continuu "Anapoda" 8O

Albumul e "Spaced", noroc cu compilatia lui Wakax de la indigo club

ps: yeah, we rule! 8)

pstdgt
16-03-2004, 10:28
Sper sa nu ma baneze nimeni pt ca am reinviat topicul asta :)

Caut de ceva vreme albumul "Suie Paparude - Salveaza-te".. il am doar pe caseta (in 97 nu aveam cdplayer) si VREAU CD... nu l-am mai gasit nicaieri de cumparat (oarecum e normal sa nu-l mai gasesc.. dar, am incercat:))

Ma poate ajuta cineva sa fac rost (cumpar) de el ?

wakax
16-03-2004, 15:36
alif tree e francez.
colaborarea lui cu rona hartner in piesa aia a fost ocazionala.

_wakax

MRV
18-03-2004, 01:42
tough luck cu albumul suie... eu vroiam CDul "Urban" si cand m-am dus la magazin, mi-a zis vanzatorul ca nu mai am sanse... cel mult sa imi fac o copie de la cineva care are CDul...

hm. cam nasol. :?

funkee
24-03-2004, 22:18
stie cineva ce sa intasmplat cu "Paranoia"? era odata demult pe atomic un videoclip romanesc cu o melodie dnb ...totul era misto... se numea paremise primul nivel al doilea nivel ...cam asa ceva...
unde pot afla detalii sau are cineva melodia asta ? sau mai multe cu Paranoia daca a scos...

MRV
24-03-2004, 22:28
stiu, l-am vazut, si il vreau.

piesei ii zicea cumva "vino la mine"?...

funkee
25-03-2004, 17:03
cred ca da...numi mai aduc aminte ...era cu treei maimutzoi intrun vagon de marfa si mergeau pe o cale ferata... cam asa ceva...dar piesa...ooo era powerfull

Geeka
26-03-2004, 17:39
Paranoia nu cred ca mai e acum dar va pot spune sigur ca cineva de la Paranoia e implicat in Mamelino(ia ascultati albumu ca are cateva treburi f interesante) si la un moment dat,tin eu minte,era cineva implicat si in Endless Zone.

PS:In Mamemlino e si Silviu aka Don Turbulente(daca nu ma insel) care o da si el f bine......am ascultat niste piese de ale lui si nu-i rau de loc.

Piesa de la Paranoia o aveam eu pe undeva.......o sa o caut dar nu promit nimic........

magwrath
26-03-2004, 18:47
paranoia nu prea era dnb.mai mult psychedelic,cred ca si un pic de breax,dar in nici un caz dnb

funkee
27-03-2004, 13:17
mash bucura tare mult sa gasesti piesa sau sami dai un link
o caut de mult timp
merci

sabu
29-03-2004, 19:00
ah ! piesa aia ma teroriza ! imi dadea o stare de nervozitate incredibila ... o dadea pe atomic tv seara la vibratii ... asa mi se pare . oricum nu as dori sa o mai ascult ;)

funkee
29-03-2004, 22:38
sunt vibeuri si vibeuri

task0
05-04-2004, 14:50
O fi Alif Tree francez, da' tacsu cica ie roman sadea :) . Matze/Empty Recicle Bin se gaseste pe undeva ?

moebius
05-04-2004, 17:14
empty recycle bin se gasea si probabil inca mai e pe besonic.com
din pacate nu cred ca a mai pus ceva nou pe acolo

kazar
19-05-2004, 13:18
a auzit cineva de dj phantom?
acum vreo 7-8 ani a scos un album "altceva". mi-am luat caseta si tin minte ca suna bine. mi-a luat-o un prieten si nu am mai auzit de atunci.

formfrommorf
23-08-2004, 11:27
incercati The E's End (http://www.besonic.com/BeSonic/User/0,4675,g0r0l0t0o0i591314,FF.html). poate stiti ceva mai mult despre proiectul asta. suna foarte interesant. as vrea sa ascult mai mult, daca e.

indemn: daca o cunoasteti pe catalina roibu si daca aceasta mai are/face muzica si vrea sa ne dea si noua, incurajati-o!

10x

Attreyu
24-08-2004, 12:13
am eu paranoia - vino la mine . o sa o pun pe un ftp cand am timp

mamellino
31-12-2006, 16:15
Hi guys .

Vestea buna e ca noi o sa-i dam bataie cu muzica buna , mai ales ca ne-am reunit cu cei de la Paranoia , mai multe detalii puteti gasii aici : http://mamellino.blogspot.com/

Numai de bine !

m