PDA

View Full Version : ANTI HOUSE TOPIC

Duncan
20-03-2003, 21:48
I HATE fucking HOUSE. Muzica asta sacadata sensless si idioata face de rusine toata muzica techno in general. De fiecare data cand vad imagini la TV filmate in asa zisele cluburi house de "lume buna" mi se face greata.clubbing, progressive = bleah , trance = yuk , si mai ales , vali barbulescu = cock sucker.
i hate also : scooter , eiffel 69 and many other SELF-CALLED techno groups.
Si ca sa demonstrez cat de idioti pot fii planificatorii romani de programe de TV , o sa dau un simplu exemplu.
Promoul-ul la emisiunea aia lu Vali Barbulescu de pe prima .... "midnight clubbing" parca avea ca fundal voodoo people a lu' prodigy. HAHAHA VP = club ? not in a million fuckin' years. Ma bucur insa ca break & enter este background-ul unui generic de publicitate tot la prima.
Who agrees , reply here 8)

qewza
20-03-2003, 23:09
te faci de ras :)

ufo
21-03-2003, 01:37
e o dovada de stupiditate majora sa te declari impotriva unui gen de muzica, oricare ar fi ala!
ca sa nu mai vorbim ca din ce scrii reiese clar ca nu stii ce e aia house!

Alex Samant
21-03-2003, 02:24
taci ma pubertarule ! du-te vomita si taci.....

Duncan
21-03-2003, 21:42
Nu e vorba de asta , dar ma enerveaza atat de mult "trendu" asta incat trebuia sa spun ceva. Nu vreau sa par dizgratios fata de nimeni , dar vad ca doar simpla discutie in forum imi atrage injurii .... cum as putea spune ... pentru motive pe care nu le-am mai intalnit din gradinita. Alex Samant you *really* should see a psychiatrist :twisted:[/i]

Duncan
21-03-2003, 21:48
euh ... ufo ... si ca sa iti raspund la intrebare ... nici nu vreau sa stiu vreodata ce-i aia house ... si restul genurilor pe care le-am mentionat acolo nu trebuiau neaparat puse in aceeasi oala cu house , la fel ca si formatiile alea.

ufo
22-03-2003, 15:05
trendu' e suparator pt ca intr-o tara ca romania sufoca tot, DAR asta nu justifica atitudini tembele!
HOUSE is THE MAIN ROOT!!! nu vreau sa intru in teorii muzicale, dar fara HOUSE genurile de care vorbesti tu ca si trupele care iti plac nu ar fi existat sau ar fi facut altfel de muzica! iti amintesc numai de ACID HOUSE mancat pe paine de adolescentii prodigy sau chemical bros. abia apoi au venit restu' genurilor.
HOUSE, FUNK, TECHNO, REGGAE,SOUL, ROCK, JAZZ cam pe astea s-a construit tot ceea ce inseamna muzica 'electronica' azi!
so stay chill, mind your own music si nu da cu cacat ca nu e frumos! si-asa pute toata treaba!

Duncan
22-03-2003, 16:26
yeah , i gotta admit that acid house is really a musical root for those genres ... dar vorbeam in particular despre ce se asculta acum in romania :)

ufo
23-03-2003, 16:44
nu stiu cati asculta de fapt, trendu' e trend, nu ai cum sa fii anti ca te tavaleste, dar daca asculti atent s-ar putea sa descoperi si chestii interesante.

oricum repet, e o magarie sa te declari ANTI HOUSE sau orice alt gen de muzica! e imatur, inutil si nici macar nu reprezinta un statement!

CDJ Doru the Damaja
23-03-2003, 20:36
Eu ma declar anti manele. Imi pare rau, nu am nimic impotriva celor care produc acest gen de muzica, fac si ei ce pot, la atata sunt limitati si nu cred ca s-au auto-proclamat vreodata mari muzicieni. Sunt doar inspaimantat/ingrijorat de proportiile 'fenomenului'. Stiu ca`i inutil sa fiu.
I guess I`m just an asshole.

Duncan
23-03-2003, 21:04
ufo : asa ceva se poate intampla numai in Romania ... dupa cum bine zice si Doru. Cand un trend ia amploare prea mare , multi oameni tind sa-l urmeze , desi de multe ori n-au nici o idee despre ce asculta sau ce mesaj vrea stilu ala sa promoveze. Daca stau sa ma gandesc mai bine ... recunosc ca am facut o afirmatie prea sensless.... Imi aduc aminte si mi-e dor de vremurile cand trance-u si de ce nu , electro-u nemtzesc de calitate facea ravagii (westbam , members of mayday , moguai si acum putin tomcraft). Dar inca o data ...vorbeam IN SPECIAL despre ce se asculta indeosebi in Romania. :?

Mesmer
24-03-2003, 14:27
Duncan,
"stay tuned and enjoy the record"
:D
stii tu ce vreau sa zic..

TRG
24-03-2003, 17:10
Intr-adevar, Duncan a sarit un pic calu, dar pe de-o parte il inteleg, pentru ca Medgidia e un oras mic, de cacat, unde se pot naste frustrari care duc la mesaje din-astea. E nevoie desigur de un pic de discernamant cand vine vorba de genuri muzicale. In estul romaniei peisajul sonor este atat de dezgustator, incat nici nu ma mir ca unora le vine sa futa in gura tot ce prind 4/4, in absenta unor evenimente/a unui vibe breaks bine conturat. totusi n-ar strica un pic de toleranta. hai sa ne concentram sa ne fie noua bine.

ufo
24-03-2003, 19:00
eu sunt foarte concentrat :lol:

Duncan
24-03-2003, 19:27
mesmer : you rule :) ... Trigga : din punct de vedere muzical Medgidia o fi de cacat , dar te asigur ca nu e asa mic pe cat il crezi , si dpdv al organizarii si curateniei propriu-zise e mult mai presus ca Bucurestiu' :twisted:

KOSAK
24-03-2003, 21:10
I love "muzica populara" and muzica de petrecere (la romani) ...in special
Florin Salam si "Budritan Sound Of Gutza" pe un visual cu clona ....TRIPPY..

DJ Mike
30-03-2003, 16:49
Mie imi place Medgidia. Am pierdut trenu' de Tulcea acolo odata si m-am plimbat vreo trei ore si mi-am luat salam de la alimentara...eeh!...ce vremuri. :roll:

Alex Samant
01-04-2003, 22:49
deci .... medgidia..... pai sa va zic eu cum e cu medgidia....
am avut niste chiriasi veniti de acolo ... pai pana mea.... au ajuns cu datorii de sute de dolari la chirie ... fain .... muzicali chiar ..

lasa-ma ma cu satu ala .... io cand trec cu trenu pe langa medgidia nu vad nimic cladiri, nica....

si daca tot esti asa de genial ... mai du-te la piata si explica-le la aia cum e treaba cu nu skool breaks.... doar ca tine minte ca exista piese nu skool breaks care au beat 4/4 si sunt mai mult inspirate din house .... acuma cum e ? ia de exemplu VIGI & FLIP - Freak Frequency (parca asa era)

si lasa ma trupele alea care au murit ca o sa mori si tu cu ele de gat ...

Duncan
03-04-2003, 12:18
so what ? asta inseamna ca toti oamenii din Medgidia sunt asa ? si te asigur ca atunci cand ai trecut prin medgidia (probabil cu trenu / maxi taxi or whatever) n-ai vazut nici macar 1% din oras. So , give me a fucking brake(as reffered to break :twisted: ).